Til forsiden

Er sky- og onpremise teknologier noe du kan? Vi styrker konsulentlaget vårt i Haugesund/Stord!

Fast ansettelse

Haugesund
2023-06-01

Du blir gira når du hører snakk om sky og datarom? Les videre for da er vi muligens en god match!

Basert på økende etterspørsel av våre tjenester leter vi nå etter en engasjert og erfaren konsulent som vil være med å utfordre og styrke avdelingen vår.

Vi kan love masse moro, fart og spennende prosjekter – og ikke minst, verdens beste kollegaer! Våre verdier er Fremtidsrettet, Ansvarlig og Nysgjerrig og Sammen skal vi bygge Norge med IT.

 

Atea skal være en arbeidsplass basert på god kultur for både ansatte og kunder. Vår visjon er «The Place to Be» og den er utformet av de ansatte. Vår forretning er bygget på nære kunderelasjoner, bred innsikt i produsentenes virksomhet, motiverte medarbeidere og et konstant blikk på morgendagen. Atea er i sterk vekst og et svært solid selskap. Vi har et fantastisk konsulentteam i Haugesund og på Stord, men vi vil ha flere med på laget – så søk og bli med!

Dette er tiden for oss som elsker teknologi

 

Hva gjør du i rollen som konsulent i Atea?

Hos oss har vi fokus på tett samarbeid mellom kunder og konsulenter for å finne riktig oppdrag til riktig konsulent. Vi designer og bygger løsninger innenfor relevante fagområder. Vi planlegger, implementerer og vedlikeholder systemer, samtidig som vi sikrer kundens data. Hvis du liker å jobbe tett med engasjerte kollegaer som er dyktige i sine fagfelt vil du trives som konsulent hos oss. Vi lærer av hverandre og har tro på at vi jobber aller best i team, samtidig som vi er selvstendig og får frihet under ansvar.

 

Hvem er så du?

Det finnes tre typer mennesker i verden: de som får ting til å skje, de som ser på at ting skjer og de som lurer på hva som skjedde. Du er av det første slaget. Det å være oppriktig engasjert i ditt fagområde er viktig for å lykkes i denne stillingen. Hvis du i tillegg trives med å skape entuiasme for ditt fagområde blant våre konsulenter, kunder og partnere gjennom å aktivt dele kompetanse og erfaringer vil du komme langt. I Atea er vi opptatt av at vi skal heie hverandre frem og gjennom det skape en positiv prestasjonskultur. Du må tenke team og lagbygging. Du liker å dele av egen erfaring, er en ambassadør for Atea og heier på dine kollegaer!

 

Vi ser etter deg som er oppdatert på de nyeste teknologiene og tjenestene innenfor hybrid platform, og som har erfaring med eller sertifiseringer innen noen av følgende områder: 

  • Skyteknologier og -tjenester, inkludert, lagring, nettverk, automasjon, virtuelle maskiner, virtual desktops, MS365, Azure AD og Intune.
  • Andre skyplattformer som er relevant for moderne IT-infrastruktur.
  • Implementering, drift og design av løsninger, samt feilsøking for å sikre optimal ytelse og stabilitet.
  • On-prem infrastruktur: virtualiseringsteknologi, spesielt innenfor VMware. Backup og lagring.
  • IT-sikkerhet, med fokus på å beskytte data og systemer mot trusler og angrep.

 

Menneskene i Atea

Avdelingen du vil bli en del av består av et sterkt team med fokus på konstant utvikling, både faglig og personlig. Hos oss finner du blant annet, maratonløpere, gamere, fjellgeiter, hobbykokker, sofagriser, ølsmakere, topptur-entusiaster, og landeveissyklister. Selv om vi har forskjellige personligheter er vi en del av et større

lag og vi liker å være sammen. Vi utfordrer, vedlikeholder og bygger hele tiden kulturen vår gjennom alt vi foretar oss – på denne måten kan vi med hånda på hjertet si at vi er The Place to Be (TP2B). Vi tror at folk

som kjenner hverandre jobber bedre sammen. Derfor bruker vi tid på å leke, lære og ha det gøy sammen gjennom landstreff, idrettsinitiativ, gamingkvelder, Geek Nights, hytteturer og mye mer.

 

Hva tilbyr vi?

I Atea får du 1700 kollegaer fra Hammerfest i nord til Kristiansand i sør som brenner for gode kundeopplevelser. Du vil treffe en herlig gjeng med kollegaer som er noen av Norges fremste i sine fagfelt. Som ansatt hos oss får du et tilpasset karriereprogram med vekt på din faglige utvikling og alles medarbeidertilfredshet. Vi kan også friste med fokus på utvikling, muligheter for sertifiseringer og videreutdanning, konkurransedyktige betingelser, gode pensjonsordninger, topp helseforsikring, fleksibel arbeidstid, flere faggruppemiljø, idrettsgrupper, sosiale grupper og mye annet. Vil du bli med på laget?

Kontorsted er i Haugesund og/eller på Stord og vi har store og tunge fagmiljø både regionalt og nasjonalt.

Hvis dette høres interessant ut så håper vi du søker senest 31.mai. Har du spørsmål om stillingen kan du ta kontakt med konsulentleder, Tove Janita Lunde Kvernenes, på e-post tove.janita.lunde.kvernenes@atea.no.

 

Og helt på tampen…

Kjenner du noen andre dyktige mennesker som hadde passet inn i denne stillingen? Pay it forward. Vær en venn og tips om muligheten hos oss. Har du andre fagområder som du selv har lyst til å brife med er det bare å ta kontakt!

Haugesund
2023-06-01
Tove Janita Lunde Kvernenes
Konsulentleder