Til forsiden

Er du vår nye senior nettverkskonsulent?

Fast ansettelse

Haugesund
2023-06-01

Du blir gira når du hører snakk om nettverk og sikkerhet? Les videre for da er vi muligens en god match!

Basert på økende etterspørsel av våre tjenester leter vi nå etter en engasjert og erfaren seniorkonsulent som vil være med å utfordre og styrke avdelingen vår.

Vi kan love masse moro, fart og spennende prosjekter – og ikke minst, verdens beste kollegaer! Våre verdier er Fremtidsrettet, Ansvarlig og Nysgjerrig og Sammen skal vi bygge Norge med IT.

Atea skal være en arbeidsplass basert på god kultur for både ansatte og kunder. Vår visjon er «The Place to Be» og den er utformet av de ansatte. Vår forretning er bygget på nære kunderelasjoner, bred innsikt i produsentenes virksomhet, motiverte medarbeidere og et konstant blikk på morgendagen. Atea er i sterk vekst og et svært solid selskap. Vi har et fantastisk konsulentteam i Haugesund og på Stord, men vi vil ha flere med på laget – så søk og bli med!

Dette er tiden for oss som elsker teknologi

Hva gjør du i rollen som seniorkonsulent i Atea?

I rollen som seniorkonsulent på nettverk vil du utvikle, designe og implementere løsninger for kunder, bistå kollegaer og være en trygg "go-to-contact" ved utfordringer. Feilsøking på switching, routing og brannmurer er noe du behersker godt og rollen krever at du motiveres av å ha en travel arbeidshverdag. Vi har aldri lite å gjøre. Arbeidsoppgavene varierer fra store kunder som ønsker rådgivning rundt omstrukturering av nettverk, brannmurbistand og å ha en partner på vei til skyen, til mindre kunder som eksempelvis ønsker et godt trådløst nettverk. Du vil også få mulighet til å jobbe på regionale og nasjonale kunder.

 

Hvem er så du?

Det finnes tre typer mennesker i verden: de som får ting til å skje, de som ser på at ting skjer og de som lurer på hva som skjedde. Du er av det første slaget. Du skaper entusiasme og engasjement for nettverk og sikkerhet blant våre konsulenter, kunder og partnere. Det betyr at du ligger i forkant teknologisk, bygger god kontakt med våre kunder og partnere, deltar på konferanser og er hands-on. Du må tenke team og lagbygging. Du liker å dele av egen erfaring, er en ambassadør for Atea og heier på dine kollegaer!

 

Du har:

  • Erfaring fra implementering, drift, og design av løsninger og feilsøking for eksempel fra Cisco, Palo Alto og Checkpoint.
  • Om du har erfaring fra andre produsenter er du selvsagt velkommen til å søke på stillingen.
  • Erfaring fra en eller flere skyplattformer.
  • Relevant IT-utdanning og/eller sertifiseringer. Erfaring kan kompensere for manglende formell kompetanse.
  • Særdeles god kompetanse på nettverk og sikkerhet innenfor tradisjonell routing/switching eller Software Defined Networking.
  • Kompetanse innenfor automasjon/scripting.

 

Menneskene i Atea

Avdelingen du vil bli en del av består av et sterkt team med fokus på konstant utvikling, både faglig og personlig. Hos oss finner du blant annet, maratonløpere, gamere, fjellgeiter, hobbykokker, sofagriser, ølsmakere, topptur-entusiaster, og landeveissyklister. Selv om vi har forskjellige personligheter er vi en del av et større

lag og vi liker å være sammen. Vi utfordrer, vedlikeholder og bygger hele tiden kulturen vår gjennom alt vi foretar oss – på denne måten kan vi med hånda på hjertet si at vi er The Place to Be (TP2B). Kontorsted er Haugesund og/eller Stord og vi har store og tunge fagmiljø både regionalt og nasjonalt. Vi treffes jevnlig på flere samlinger nasjonalt og utenlands hvor faglig påfyll og sosiale sammenkomster bygger opp under den gode kulturen vår.

 

Hva tilbyr vi?

I Atea får du 1700 kollegaer fra Hammerfest i nord til Kristiansand i sør som brenner for gode kundeopplevelser. Du vil treffe en herlig gjeng med kollegaer som er noen av Norges fremste i sine fagfelt. Som ansatt hos oss får du et tilpasset karriereprogram med vekt på din faglige utvikling og alles medarbeidertilfredshet. Vi kan også friste med fokus på utvikling, muligheter for sertifiseringer og videreutdanning, konkurransedyktige betingelser, gode pensjonsordninger, topp helseforsikring, fleksibel arbeidstid, flere faggruppemiljø, idrettsgrupper, sosiale grupper og mye annet. Vil du bli med på laget?

 

Hvis dette høres interessant ut så håper vi du søker senest 31.mai. Har du spørsmål om stillingen kan du ta kontakt med konsulentleder, Tove Janita Lunde Kvernenes, på e-post tove.janita.lunde.kvernenes@atea.no. 

 

Og helt på tampen…

Kjenner du noen andre dyktige mennesker som hadde passet inn i denne stillingen? Pay it forward. Vær en venn og tips om muligheten hos oss. Har du andre fagområder som du selv har lyst til å brife med er det bare å ta kontakt!

Haugesund
2023-06-01
Tove Janita Lunde Kvernenes
Konsulentleder