Til forsiden

Er du Atea sin nye salgssjef for nasjonale kontrakter?

Fast ansettelse

Oslo
2023-06-30

Dette er tiden for oss som elsker teknologi.

Atea skal være en arbeidsplass basert på god kultur for ansatte, partnere og kunder. Vår visjon er «The Place to Be» og er utformet av de ansatte. Vår forretning er bygget på nære kunderelasjoner, bred innsikt i produsentenes virksomhet, motiverte medarbeidere og et konstant blikk på morgendagen. Atea er i sterk vekst og et svært solid selskap. Vi har et fantastisk løsningssalgsteam, og vi vil ha flere med på laget. 

Trives du med å finne gode løsninger for kunden? Er du interessert i teknologi og blir motivert av å opparbeide deg fagekspertise? Da kan du være den vi ser etter!

Vi lover masse moro, fart og spennende prosjekter – og ikke minst, verdens beste kollegaer! 

Om stillingen 
Atea har, etter en anbudsrunde der ledende aktører i markedet har blitt forespurt, vunnet og blitt tildelt rollen som hovedleverandør til Direktoratet for Forvaltning og Økonomistyring (DFØ). 

DFØ består av 167 statlige virksomheter, og universitet og helsesektoren anses som store brukere av avtalen. Andre statlige organer kan også benytte avtalen.  

Atea på sin side har et stort apparat bestående av løsningsspesialister, team for Delivery and Sales Enablement, kundesenterressurser, selgere, eCommerce team, bærekraftsambassadører, prosjektledere med mer - fordelt på 22 lokasjoner rundt om i Norge. Disse står parate til å bistå kundene og sørger for størst mulig kundeverdi sett opp mot DFØ organisasjonens behov. 

I denne forbindelse har vi behov for en fremoverlent, erfaren og forretningsorientert salgssjef som på en den ene side skal koordinere ovennevnte team, samt ta et helhetlig og nasjonalt ansvar for DFØ klientavtalen - og på sikt også ansvar for flere tilsvarende nasjonale avtaler.  

Hva vil du være ansvarlig for som Nasjonal salgssjef for DFØ? 

 • Jobbe tett med avtaleier (i første omgang kunden DFØ) med mål om å utvikle forretningen i tråd med våre ambisjoner 
 • Samkjøre kommersiell dialog og forhandlinger med produsenter og partnere 
 • Dialog med distributører i forhold til lagerhold, rutiner for bestillinger og verdikjeder, samt betingelser herunder for avtalen 
 • Koordinere salgsaktiviteter og informasjon til kunder med aktuelle selgere, salgsledere og salgsdirektører i våre 5 regioner 
 • Sikre fullfilment i forhold til krav i kontrakten, herunder rapportering med mer 

Hva tar du med deg til rollen? 
Du har erfaring med salgs-og prosjektledelse og med å lede tverrfaglige og virtuelle team. Du har erfaring med forhandlinger, kontraktsoppfølging og offentlige innkjøp. Vi ser også for oss at du er beslutningsdyktig, har gode koordineringsevner og god struktur i arbeidet​ ditt. I tillegg har du: 

 • Evne å få med seg ulike deler av organisasjonen og kan skape entusiasme og engasjement for felles beste​ 
 • Gode presentasjonsegenskaper og har erfaring med kundedialog på et strategisk nivå 
 • Gjerne erfaring fra IT bransjen og vareflyt​ 

Som ansatt i Atea får du tilpasset karriereprogram med vekt på din faglige utvikling. Vi bruker mye tid på å lære og ha det gøy sammen gjennom landstreff, mange ulike idrettsinitiativ, fagsamlinger og mye mer. Hos oss blir du en del av et stort fagmiljø, og får kollegaer som er blant Norges fremste på sine fagfelt. Vi kan også friste med:   

 • Muligheter for sertifiseringer og videreutdanning.   
 • Super pensjonsordning, topp reise-, helse- og behandlingsforsikringer  
 • Fleksibel arbeidstid, konkurransedyktige lønnsbetingelser  

P.S.: Visste du at hos oss får du en ekstra fridag hvert år for å gjøre andres hverdag bedre? #Frivillighetsdagen. Du får også selvsagt full lønn ved foreldrepermisjon.   

Vi håper dette høres ut som en spennende mulighet! Vi er i alle fall klare for å høre fra deg - søknader behandles fortløpende. Dersom du har spørsmål, ta kontakt med Peter Bjerkeseth, Peter.Bjerkeseth@atea.no, tlf. 92240041. 

Oslo
2023-06-30
Peter Bjerkeseth
Director of AHS and Operations