Til forsiden

Erfaren utvikler med ønsker om å bli en del av Norges råeste fagmiljøer innen IT?

Fast ansettelse

Bergen
2023-06-01

I Atea er vi over 1000 konsulenter som jobber med å utforme, utvikle og levere løsninger som hjelper våre kunder på sin digitaliseringsreise. Vi har et av Norges råeste fagmiljøer innen IT, og nå ser vi etter nye senior-konsulenter innen utvikling.

Hva gjør du i rollen som utvikler i Atea?
Du vil være med på å utforme og utvikle helhetlige løsninger for våre kunder. Stillingen vil være sentral i å bidra til at våre kunder tar de beste teknologivalgene for sin strategi. Hos oss vil du få mulighet til å jobbe på både inhouse-prosjekter og i prosjekter ute hos våre kunder. Vi jobber med videreutvikling og oppdatering av eksisterende applikasjoner, API-utvikling og deltakelse i helt nye utviklingsprosjekter.

Typiske arbeidsoppgaver: 

 • Systemutvikling, oftest i skymiljøer som Azure, AWS eller GCP.
 • Systemdesign og løsningsdesign av nye løsninger, samt bidra i moderniseringsprosjekter og integrasjonsprosjekter av kundenes eksisterende løsninger.
 • Etablere arkitektur og infrastruktur, sette opp pipelines og jobbe i DevOps team
 • Utvikle automatiserte test- og produksjonssettingsrutiner

Som senior-konsulent vil du også påvirke faglig retning for utviklingsteamet i Atea, samt bidra i faggruppen med innsikt, erfaring og kompetansedeling.

Hvem er så du?
Du er en lagspiller og du kjenner deg igjen i våre verdier; fremtidsrettet, nysgjerrig og ansvarlig. Vi ser for oss at du har 3-5 års erfaring fra integrasjoner, fullstackutvikling, datavarehus og/eller utvikling i skybaserte miljøer. Du har gjerne erfaring med:

 • .NET, C#, SQL, Python, Java
 • Erfaring med skyteknologier som Azure, AWS eller Google
 • REST API
 • React, Blazor, Angular
 • Docker, Kubernetes, IaC
 • Testdrevet utvikling og CI/CD
 • Kjennskap til DevOps-prinsipper og har erfaring med bygging av CI/CD-pipelines

Menneskene i Atea
Avdelingen du vil bli en del av består av et sterkt team med fokus på konstant utvikling, både faglig og personlig. Selv om vi har forskjellige personligheter, er vi en del av et større lag og vi liker å være sammen. Vi utfordrer, vedlikeholder og bygger hele tiden kulturen vår gjennom alt vi foretar oss – på denne måten kan vi med hånda på hjertet si at vi er The Place to Be (TP2B). Vi treffes jevnlig på flere samlinger nasjonalt og utenlands hvor faglig påfyll og sosiale sammenkomster bygger opp under den gode kulturen vår.

Hva tilbyr vi?
I Atea får du 1800 kollegaer fra Hammerfest i nord til Kristiansand i sør som brenner for gode kundeopplevelser. Du vil treffe en herlig gjeng med kollegaer som er noen av Norges fremste i sine fagfelt.  Vi kan friste med utviklingsmuligheter, rom for sertifiseringer og videreutdanning, konkurransedyktige betingelser, gode pensjonsordninger, topp helseforsikring, fleksibel arbeidstid, flere faggruppemiljø, idrettsgrupper, sosiale grupper og mye annet.

Vil du bli med på laget? Vi håper at dette hørtes interessant ut, og at vi mottar din søknad. Søknader behandles fortløpende. Har du spørsmål om stillingen kan du ta kontakt med Kenneth Kallestad (konsulentleder) på mail: Kenneth.kallestad@atea.no.

Bergen
2023-06-01
Kenneth Kallestad
Konsulentleder Utvikling