Til forsiden

Vil du jobbe med arkitektur, rådgivning og implementering av løsninger som kode i skyen?

Fast ansettelse

Oslo
2023-06-08

Gode verdier er viktig for å stadig utvikle oss selv, teamet vårt og selskapet. Ved å være nysgjerrig på ny kunnskap, fremtidsrettet med våre kunder og partnere, og ansvarlig i vårt bidrag til å digitalisere Norge, skal vi i Atea være med å sette preg på en spennende fremtid. 
Dette er tiden for oss som elsker teknologi! Basert på økende etterspørsel av våre tjenester innen skyleveranser søker vi nå etter entusiastiske, inkluderende og målrettede konsulenter som vil være med å utfordre og styrke vårt arbeid innenfor skyleveranser, og som er sulten på å utforske hvordan vi utnytter vår samlede ekspertise til det beste for kundene.

Om stillingen
Som konsulent vil du kunne jobbe med cloud-arkitektur, implementering av løsninger som kode, teknisk bistand, samt etablere og forbedre våre kunders fremtidige IT-plattformer. Du vil være kundens rådgiver rundt fremtidens sky- og datasenterløsninger, og du blir en del av en fantastisk gjeng som alle brenner for å jobbe i skyen.

Hvem er så du?
Vi ser for oss at du har god kompetanse og interesse for moderne IT infrastruktur og en ambisjon om å bli ekspert. Du har minimum 4 års erfaring innenfor Microsoft Azure eller AWS, og besitter flere sertifiseringer innenfor denne tematikken.

Du er initiativrik, inkluderende og entusiastisk, og liker å jobbe med andre mot felles mål. For å lykkes som konsulent er det viktig at du er systematisk og god til å dokumentere. Hverdagen er hektisk, så evnen til å håndtere mange baller i luften på en gang er også en suksessfaktor i denne rollen. Videre er du nysgjerrig og opptatt av å forstå kundens prosesser, identifisere muligheter og gi gode råd til våre kunder. Du er løsningsorientert og brenner for å designe, implementere, igangsette og forvalte.

Som konsulent i Atea er du en lagspiller som er i stand til å ta din kunnskap med til kunder og hjelpe dem med digitalisering og effektivisering av prosesser i hverdagen, samt dele din erfaring og kunnskap med dine kollegaer.

Siden vi jobber med samfunnskritiske prosjekter er det viktig at du kan sikkerhetsklareres. 

Gode grunner til å velge oss
Atea skal være en arbeidsplass basert på god kultur for både ansatte, kunder og våre partnere. Vår visjon er The Place to Be, som er utformet av de ansatte. Du vil treffe en herlig gjeng med kollegaer som er noen av Norges fremste i sine fagfelt.

Vi kan friste med høy fleksibilitet for utvikling, muligheter for sertifiseringer og videreutdanning, konkurransedyktige betingelser, gode pensjonsordninger, topp helseforsikring, fleksibel arbeidstid, flere faggruppemiljø, idrettsgrupper, sosiale grupper, og mye mer. 

Vil du bli med på laget?
Teknologi er nøkkelen til å nå verdens felles bærekraftsmål. Bærekraft er et felles samfunnsansvar, og Ateas bærekraftsatsing har en dypverdi for ansatte, kunder og samarbeidspartnere i selskapet. Du kan lese mer om hvordan Atea jobber med samfunnsansvar på vår nettside. Bli kjent med Atea.

Vi er klare for å høre fra deg så snart som mulig og vi behandler søknader fortløpende. Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon omstillingen, ta kontakt med Bjørn Åge Hansen (konsulentleder hybrid cloud): bjorn.age.hansen@atea.no

Oslo
2023-06-08
Bjørn Åge Hansen
Konsulentleder Hybrid Cloud