Til forsiden

Er du en relasjonsbyggende leder som motiveres av å utvikle medarbeidere og kunder?

Fast ansettelse

Alta
2023-04-10

I Atea brenner vi for livslang læring. Gode verdier er viktig for å stadig utvikle oss selv, teamet vårt og selskapet. Ved å være nysgjerrig på ny kunnskap, fremtidsrettet med våre kunder og partnere, og ansvarlig i vårt bidrag til å digitalisere Norge, skal vi i Atea være med å sette preg på en spennende fremtid. 

Dette er tiden for oss som elsker teknologi! 

Vi ser nå etter en nysgjerrig, inkluderende og engasjert konsulentleder i Finnmark som vil få stor påvirkningskraft i strategiske og operative beslutninger. 

Om stillingen

Som konsulentleder i Finnmark har du resultat- og personalansvar for konsulentteamet i Alta og Hammerfest. Teamet du skal lede består av dyktige konsulenter innenfor flere ulike tekniske fagfelt. Oppfølging og utvikling av kompetansen til medarbeidere for å møte markedsbehov er en sentral del av denne rollen. 

Vi tror at samhandling på tvers av by og fag er en viktig suksessfaktor for videre vekst, så du vil være en relasjonsbygger både eksternt og internt. Rekruttering av nye dyktige medarbeidere og identifisering av nye forretningsområder innen privat og offentlig sektor er en viktig del av å være konsulentleder. Du vil være i tett dialog med eksisterende og nye kunder for å skaffe spennende oppdrag og prosjekter.

Du vil også ha en rolle som kontorleder ved kontoret i Alta. Dette innebærer administrativt ansvar for kontoret og alle fellesordninger, samt fellesarrangementer for Alta og Hammerfest. I samarbeid med salgsleder, som er lokalisert i Tromsø, har du ansvar for planlegging og gjennomføring av eksterne arrangementer med kunder og partnere. 

Du vil både være en del av ledergruppa i Troms og Finnmark, samt jobbe tett med lederkollegaer regionalt og nasjonalt. Du har stor påvirkning på hvilken retning og utviklingstiltak som må gjøres i Finnmark for å understøtte selskapets strategi. 

Noe reising på påregnes.

Hvem er du?
Det viktigste for oss er at du har gode lederegenskaper. Vi ser etter en som er strukturert, empatisk, tydelig og trygg. Vi er så heldig i Atea at vi har knalldyktige teknologer, så det vi trenger er en relasjonsbyggende leder som først og fremst motiveres av å ivareta og utvikle medarbeiderne og kundene. 

Hvis du er en person som griper muligheter når de dukker opp og som stoler på egne beslutninger, så er dette rollen for deg. Vi jobber både i en bransje og i et marked som er i stadig endring. Utviklingen skjer raskt så evnen til å tilpasse seg og se muligheter istedenfor begrensninger er en suksessfaktor. 

Vi ser etter deg som:

  • Har erfaring som personalleder.
  • Kan vise til gode resultater.
  • Har erfaring med og/eller har tydelige tanker om å bygge kultur og team.
  • Er vant til å jobbe selvstendig. 
  • Har god kundeforståelse og trives med å bygge relasjoner. 

Hva tilbyr vi?
I Atea får du 1800 kollegaer fra Hammerfest i nord til Kristiansand i sør som brenner for gode kundeopplevelser. Du vil treffe en herlig gjeng med kollegaer som er noen av Norges fremste i sine fagfelt. Som ansatt hos oss får du et tilpasset karriereprogram med vekt på din faglige utvikling og alles medarbeidertilfredshet. Vi kan også friste med muligheter for sertifiseringer og videreutdanning, konkurransedyktige betingelser, gode pensjonsordninger, topp helseforsikring, fleksibel arbeidstid, idrettsgrupper, sosiale grupper og mye annet. Vi har store og tunge fagmiljø både regionalt og nasjonalt, og i tillegg satser Atea stort på lederutvikling.

Teknologi er nøkkelen til å nå verdens felles bærekraftsmål og det er et felles samfunnsansvar. Ateas  bærekraftsarbeid har en dyp verdi for ansatte, kunder og samarbeidspartnere i selskapet. Du kan lese mer om hvordan vi i Atea jobber med samfunnsansvar på vår nettside. Visste du forresten at Atea er kåret til et av verdens mest bærekraftige IT-selskaper i den prestisjetunge bærekraftsindeksen til Corporate Knights? Det er vi utrolig stolte av. 

Bli kjent med Atea

Høres dette ut som en spennende mulighet? Søk da vel!  

Vi er klare for å høre fra deg så snart som mulig og senest innen 10.april. Alle søknader behandles konfidensielt. Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon om stillingen, ta kontakt med leder for Troms og Finnmark, Kim Rune Tofteng Olsen, på kim.rune.tofteng.olsen@atea.no.

Av hensyn til GDPR kan vi ikke motta søknader på epost. Vi ber deg derfor om å klikke «søk» i annonsen. 

I Atea tror vi på at flinke folk kjenner andre flinke folk. Hvem kjenner du som kunne passe inn hos oss?

Tips oss da vel.

Alta
2023-04-10
Kim Rune Tofteng Olsen
Leder Troms & Finnmark