Til forsiden

Har du lyst å bli med på teknologireisen og være IT ansvarlig for flere spennende bedrifter?

Fast ansettelse

Bergen
2023-04-04

 

Vi i Atea brenner for teknologi. Vår misjon er å bygge Norge med IT, og vi tror at mange av morgendagens utfordringer vil løses ved hjelp av teknologi. Våre kunder ser til oss for råd og veiledning for hvordan teknologi kan gi dem reell verdi i deres forretning. Derfor trenger vi flere teknologer som evner å se potensialet som ligger hos kundene våre, og være med å forvalte og utvikle dem videre.  

På grunn av stadig økende oppdragsmengde søker vi nå etter enda en Technical Account Manager til vårt Technical Account Management team i Bergen. I denne rollen vil du få ansvaret for å forvalte og videreutvikle en eller flere kunders IT løsning, i tett samarbeid med kunden selv, andre fagspesialister og tjenesteapparatet til Atea.

 

Hvem er du?

Du er en IT-generalist, som brenner for å ta i bruk ny teknologi. Du har god overordnet teknisk forståelse, og evner å avdekke både utfordringer og potensiale i ulike deler av IT løsningen. Du liker å ta 100% eierskap til ditt ansvarsområde, og slipper ikke en utfordring før det er løst. Du har god forretningsforståelse, og har alltid kundens behov i tankene når det diskuteres løsninger. Du liker å snakke med mennesker, er selvstendig, og trives med å jobbe i tverrfaglige team.

 

Vi ser etter deg som ...

  • Har bakgrunn fra tilsvarende rolle, IT konsulent eller IT drift.
  • Har praktisk erfaring med en eller flere av følgende Microsoft teknologier: M365, Windows Klient/Server, Azure, AVD eller Intune.
  • Har erfaring med å jobbe i prosjekt, enten som prosjektleder, aktiv deltaker eller prosjektkoordinator.
  • Liker å holde deg oppdatert på ny teknologi, og gjerne tar relevante kurs og sertifiseringer.
  • Har et sterkt ønske om å jobbe med de flinkeste og kuleste kollegaene bransjen har å tilby!

 

Det er mange grunner til å bli en Ateaner! Dette er noen av dem:

8000 Kolleger fordelt på 7 land! I Norge får du 1750 kollegaer fra Hammerfest i nord til Kristiansand i sør som brenner for teknologi og gode kundeopplevelser. Du blir en del av et sterkt fagmiljø, og får kollegaer som er noen av Norges fremste i sine fagfelt.

Som ansatt hos oss får du et tilpasset karriereprogram med vekt på din faglige utvikling. Vi kan også friste med muligheter for sertifiseringer og videreutdanning, konkurransedyktige betingelser, gode pensjonsordninger, kjempegod helseforsikring, fleksibel arbeidstid, flere faggruppemiljø, idrettsgrupper, sosiale grupper og mye annet.

Atea er nylig kåret til et av verdens mest bærekraftige selskap og DEN mest bærekraftige IT leverandøren, og vår bærekraftsatsing har en dyp forankring hos ansatte, kunder og samarbeidspartnere. Som ansatt i Atea vil du få opplæring i bærekraft og bli en del av en gjeng som brenner for å gjøre samfunnet bedre hver eneste dag.

 

Høres dette ut som en spennende mulighet? Vi er i alle fall klare for å høre fra deg så snart som mulig. Alle søknader blir vurdert fortløpende. Søk ved å trykke på søk her, da vi av hensyn til GDPR ikke kan motta søknad direkte på epost. Søknader blir behandlet fortløpende og konfidensielt.

Har du spørsmål til stillingen kontakt Daniel Espetvedt, konsulentleder Digital Workplace.

Bergen
2023-04-04
Daniel Espetvedt
Konsulentleder