Til forsiden

Vil du være med å videreutvikle vårt miljø innen Endpoint Mangement?

Fast ansettelse

Bergen
2023-04-04

Vi i Atea har store ambisjoner fremover. Vår misjon er at vi bygger Norge med IT! Det er stor etterspørsel etter våre tjenester så for å klare vårt oppdrag trenger vi flere dyktige kolleger med på reisen!

Digital Workplace i Bergen søker nå etter en Seniorkonsulent som har lyst å være med å videreutvikle vårt Endpoint Management Team. Våre konsulenter arbeider med noen av de mest komplekse og utfordrende digitaliserings- og transformasjonsprosjektene i Norge, i både privat og offentlig sektor.

Vi kan love masse moro, et fantastisk fagmiljø og deltagelse i de kuleste kundeprosjektene – sammen med verdens beste kolleger!

Hvem er så du?

Vi leter etter deg som har noen år med relevant erfaring innen oppsett og administrasjon av klienter ved hjelp av enten System Center Configuration Manager, Intune eller Jamf.

Du brenner for å ta i bruk ny teknologi og holder deg oppdatert generelt, men spesielt innenfor ditt fagområde. Du er ansvarsfull og tar eierskap til hele prosessen i prosjektet, og kan være en bidragsyter innenfor ditt fag community. Men det aller viktigste, du liker å ha det gøy på jobb!

 

Vi ser etter deg som:

  • Har erfaring med konfigurasjon oppsett av Microsoft Intune primært, men gjerne også SCCM og Jamf.
  • Kan bidra med å utarbeide konsepter rundt forvaltning og videreutvikling av leveranser innen fagområdet Endpoint Management.
  • Kanskje har noen sertifiseringer som bekrefter din kompetanse, men dette er ikke et krav.
  • Har noe kunnskap om Security & Compliance innenfor M365 paraplyen.

 

Det er mange grunner til å bli en Ateaner, men er er noen av dem:
8000 Kolleger fordelt på 7 land! I Norge får du 1750 kollegaer fra Hammerfest i nord til Kristiansand i sør som brenner for teknologi og gode kundeopplevelser. Du blir en del av et sterkt fagmiljø, og får kollegaer som er noen av Norges fremste i sine fagfelt.

Som ansatt hos oss får du et tilpasset karriereprogram med vekt på din faglige utvikling. Vi kan også friste med muligheter for sertifiseringer og videreutdanning, konkurransedyktige betingelser, gode pensjonsordninger, topp helseforsikring, fleksibel arbeidstid, flere faggruppemiljø, idrettsgrupper, sosiale grupper og mye annet.

Atea er nylig kåret til et av verdens mest bærekraftige selskap og DEN mest bærekraftige IT leverandøren, og vår bærekraftsatsing har en dyp forankring hos ansatte, kunder og samarbeidspartnere. Som ansatt i Atea vil du få opplæring i bærekraft og bli en del av en gjeng som brenner for å gjøre samfunnet bedre hver eneste dag.

 

Høres dette ut som en spennende mulighet? Vi er i alle fall klare for å høre fra deg så snart som mulig. Alle søknader blir vurdert fortløpende. Søk ved å trykke på søk her, da vi av hensyn til GDPR ikke kan motta søknad direkte på epost. Søknader blir behandlet fortløpende og konfidensielt.

Har du spørsmål til stillingen kontakt Daniel Espetvedt, konsulentleder Digital Workplace. 

Bergen
2023-04-04
Daniel Espetvedt
Konsulentleder