Til forsiden

Har du interesse for å skape gode leveranseopplevelser for kunder? Bli ATEAs nye Koordinator Leveransebacklog.

Fast ansettelse

Oslo
2023-04-20

Atea skal være en arbeidsplass basert på en god kultur som både ansatte, kunder og leverandører ønsker å være en del av. I Atea har vi en ambisjon om å være der de flinkeste samles. Vi lover deg et godt arbeidsmiljø samt relevante og krevende utfordringer. Vi lover deg et miljø hvor du får utviklet deg personlig og profesjonelt.

Atea er spesialister i IT-infrastruktur. Alle våre ca. 1700 ansatte i Norge jobber for en bedre fremtid bygget med IT. Vi utvikler smarte byer, utdannings- og velferdsteknologi, havbruk og kraft. Atea er markedsleder der vi har kontorer og er den tredje største leverandøren av sitt slag i Europa.

En positiv fremtid med fokus på teknologi som gjør livet bedre, skjer ikke av seg selv. Det er valg vi tar. Sammen. Derfor jobber vi i Atea med teknologi. Av og for mennesker. Bli med på laget og inn i fremtiden sammen med Atea.

Stillingen:
Vi ser nå etter en Koordinator Leveransebacklog. Dette er en nyopprettetstilling, og vi ser etter deg som har interesse for å skape de beste leveranseopplevelsene for våre kunder. Du vil i stor grad få mulighet til å forme denne viktige funksjonen.

Ansvarsområder: 
Din viktigste oppgave vil være å bidra til høyest mulig leveransekvalitet og optimalisering av leveransereserven til enhver tid. Du vil jobbe systematisk for å finne muligheter til å levere raskere, samtidig som du jobber med arbeidsmetodikk og best mulig samspill med våre tre medarbeidere på dette området i Riga. Du vil videre samarbeide med Procurement-avdelingen i Norge, samt ha utstrakt kontakt med vår salgsorganisasjon og leverandører. 

Kompetanse og personlige egenskaper: 
Vi ser for oss at du har forståelse omkring kundenes og forretningens behov for leveranser. Du har kjennskap til produsenter og distributører i bransjen, og hvilke muligheter som finnes for å gjøre en leveranse bedre. Du har erfaring med bruk av systemer for å kunne jobbe med leveransebacklog, ser muligheter for å kunne jobbe bedre med denne, og klarer å koordinere og evt endre rutiner for andre som også bidrar i dette arbeidet. 

Videre er du strukturert, nøyaktig, selvgående, pågående og samvittighetsfull.  Du liker å jobbe med andre mennesker og å se konkrete resultater av det du gjør.  

Vi kan tilby: 
En meningsfull jobb med mye frihet og ansvar. Som ansatt i Atea får du super pensjonsordning, gode reise-, helse- og behandlingsforsikringer. Videre tilbyr vi en ekstra fridag hvert år for å gjøre andres hverdag bedre #Frivillighetsdagen

PS. Du får også selvsagt full lønn ved foreldrepermisjon.

Visste du forresten at Atea er kåret til et av verdens mest bærekraftige selskaper i 2023?

Vi håper dette høres ut som en spennende mulighet, og er klar til å høre fra deg før søknadsfristen 20. april. Søknader behandles fortløpene. Dersom du har spørsmål, ta kontakt med innkjøpsdirektør Jo Haugen på tlf.nr. 47624582. 

Oslo
2023-04-20
Jo Haugen
Director Procurement