Til forsiden

Vil du være med på å ta vårt Microsoft 365 miljø enda et steg videre?

Fast ansettelse

Bergen
2023-04-04

Basert på økende etterspørsel av våre tjenester leter vi nå etter en engasjert og nysgjerrig seniorkonsulent til vårt team i Bergen. 

Som seniorkonsulent i vårt Digital Workplace team vil du inngå i et fagmiljø bestående av svært kompetente konsulenter og rådgivere. Våre konsulenter arbeider med noen av de mest komplekse og utfordrende digitaliserings- og transformasjonsprosjektene i Norge, både i offentlig og privat sektor.  

Så hvem er du? 

Digital Workplace teamet i Atea trenger flere kollegaer som kan Microsoft 365. Teamet vårt består av erfarne løsningsarkitekter, konsulenter, brukeradopsjons-eksperter og administratorer. Vi er på jakt etter deg som har erfaring med forretningsanalyse, arkitektur, design, oppsett, utvikling, sikkerhet, drift eller avansert bruk av skytjenestene fra Microsoft.

Du liker å snakke med mennesker, utfordre tradisjonelle tanker rundt produktivitet, og evner å synliggjøre verdien teknologi har for effektivitet og samhandling.

Å nå mål og ta ansvar for din faglige utvikling, ser du på som en selvfølge. Gode formidlingsevner på norsk og engelsk, dele kunnskap, utfordre og stille de riktige spørsmålene er viktige egenskaper vi også ser etter. Personlig egnethet vektlegges sterkt, og vi ser frem til å bli bedre kjent med deg!

 Hva ser vi etter? 

  • Du kan gå i dybden på et eller flere av produktene SharePoint, OneDrive, Teams, Planner, Powerplattformen eller Forms
  • Erfaring med oppsett, konfigurasjon og tilpasning av Office 365, Azure AD og Exchange Online
  • Praktisk erfaring med bruk av Microsoft 365 som plattform
  • Kunnskap om Security og Compliance er en fordel

Noen av de gode grunnene til å velge Atea:

I Atea får du 1700 kollegaer fra Hammerfest i nord til Kristiansand i sør som brenner for teknologi og gode kundeopplevelser. Du blir en del av et sterkt fagmiljø, og får kollegaer som er noen av Norges fremste i sine fagfelt.

Som ansatt hos oss får du et tilpasset karriereprogram med vekt på din faglige utvikling. Vi kan også friste med muligheter for sertifiseringer og videreutdanning, konkurransedyktige betingelser, gode pensjonsordninger, topp helseforsikring, fleksibel arbeidstid, flere faggruppemiljø, idrettsgrupper, sosiale grupper og mye annet.

Atea er nylig kåret til et av verdens mest bærekraftige selskap og DEN mest bærekraftige IT leverandøren, og vår bærekraftsatsing har en dyp forankring hos ansatte, kunder og samarbeidspartnere. Som ansatt i Atea vil du få opplæring i bærekraft og bli en del av en gjeng som brenner for å gjøre samfunnet bedre hver eneste dag.

Høres dette ut som en spennende mulighet? Vi er i alle fall klare for å høre fra deg så snart som mulig. Alle søknader blir vurdert fortløpende. Søk ved å trykke på søk her, da vi av hensyn til GDPR ikke kan motta søknad direkte på epost. Søknader blir behandlet fortløpende og konfidensielt.

Har du spørsmål til stillingen kontakt Daniel Espetvedt, konsulentleder Digital Workplace eller Richard Bruvik, Teamleder Business Productivity. 

Bergen
2023-04-04
Daniel Espetvedt
Konsulentleder