Til forsiden

Ønsker du å lede noen av Norges største IT-infrastrukturprosjekter? Bli ATEAs nye senior prosjektleder!

Fast ansettelse

Oslo
2023-04-21

Atea er Norges største leverandør av IT-infrastruktur og skyløsninger, og vi bruker kompetansen vår til å forme en bedre fremtid. Vår visjon er The Place 2 Be (TP2B), som er utformet av de ansatte. Vi har fokus på å være en arbeidsplass basert på god kultur for både ansatte, kunder og våre partnere.

Vi vokser og ser nå etter en senior prosjektleder til vår konsulentavdeling i Region Øst. 

Som senior prosjektleder i Atea får du lede spennende IT-infrastrukturprosjekter. Vi har en bred prosjektportefølje bestående av fagområder som transisjons- og transformasjon, skytjenester, nettverk og infrastruktur, velferdsteknologi, AV teknologi, IT sikkerhet og kontaktsenterløsninger. 

I stillingen blir du bindeleddet mellom kunden, vårt salgsapparat og våre konsulenter. Du vil ha ansvar for planlegging, delegering, overvåking og styring av alle aspekter av et prosjekt. Dette inkluderer å motivere og lede alle involverte til å bidra til å oppnå prosjektets mål innenfor definerte krav og forventninger knyttet til tid, kostnad, kvalitet, omfang, gevinster og usikkerhet.   

Du får ansvaret for å:  
• Planlegge, lede og gjennomføre prosjekter  
• Sikre kvalitet og leveranseevne i henhold til selskapets policy  
• Koordinere ressursbehov og ressurstilgang  
• Sikre kontinuerlig risikostyring, endringshåndtering og avvikshåndtering  
• Rapportere status på fremdrift- og økonomi 

Hvem ser vi etter? 
Vi ønsker å få med deg som har god erfaring med prosjektledelse. Vi ser for oss at du har erfaring med å lede store prosjektleveranser innen IT eller andre fagområder der prosjektene bærer preg av høy kompleksitet.  

Kompetansekrav som vektlegges ved ansettelse: 
• Erfaring fra prosjektledelse
• Relevant formell kompetanse 
• Sertifisering i PRINCE2 
• Snakker og skriver flytende norsk og engelsk.  
• Det er ønskelig at du kan sikkerhetsklareres 

Utover dette er vi svært opptatt av personlig egnethet og egenmotivasjon. På bakgrunn av dette er det viktig for oss at du en naturlig relasjonsbygger med solid forretnings -og teknologiforståelse. Du er initiativrik, proaktiv og målrettet i ditt arbeid. Du er flink til å motivere andre og etablere felles eierskap til mål som er satt. Videre må du være tydelig i din kommunikasjon, både skriftlig og muntlig. I tillegg er det positivt om du har sertifikat.

Som ansatt i Atea får du tilpasset karriereprogram med vekt på din faglige utvikling. I tillegg bruker vi mye tid på å leke, lære og ha det gøy sammen gjennom landstreff, mange ulike idrettsinitiativ, fagsamlinger og mye mer. Her blir du del av et stort fagmiljø, og får kollegaer som er blant Norges fremste på sine fagfelt.  

Vi kan også friste med:  
• Høy fleksibilitet for utvikling, muligheter for sertifiseringer og videreutdanning.  
• En super pensjonsordning, topp reise-, helse- og behandlingsforsikringer  
• Fleksibel arbeidstid, konkurransedyktige betingelser  

P.S.: Visste du at hos oss får du en ekstra fridag hvert år for å gjøre andres hverdag bedre? #Frivillighetsdagen. Du får også selvsagt full lønn ved foreldrepermisjon.  

Høres dette ut som en spennende mulighet? Da vil vi gjerne bli bedre kjent med deg! Søknader behandles forløpende. Ved spørsmål om stilling ta kontakt med Margrethe Farsjø/Avdelingsleder Prosjekt, tlf.: 99250497.

Vi gjør oppmerksom på vi at foretar bakgrunnssjekk via SEMAC av aktuelle kandidater i rekrutteringsprosessen.

Oslo
2023-04-21
Margrethe Farsjø
Avdelingsleder Prosjekt