Til forsiden

Er du en dyktig utvikler med interesse for skyteknologi? Bli ATEAs nye seniorutvikler!

Fast ansettelse

Stavanger
2023-04-12

Med noen av Norges mest spennende kunder og digitaliseringsprosjekter, er vi stadig på jakt etter dyktige konsulenter. Atea skal bygge Norge med IT. Våre konsulenter står i spydspissen blant norske digitaliseringstiltak for å bygge broer mellom gammel domeneerfaring og ny teknologi. Vi legger enorm vekt på faglig utvikling, og kultiverer et miljø hvor man oppfordres til å være nysgjerrig, og dedikere seg selv til livslang læring.

Atea Analytics bistår kunder med å oppnå reelle resultater fra digitaliserings- og transformasjonsinitiativ hvor vi etterstreber en kobling mellom forretning, design og teknologi. Våre 130 dyktige konsulenter som jobber til daglig innenfor information management og information systems som blant annet: databaseadministrasjon, business intelligence, advanced analytics, machine learning, artificial intelligence, robotics process automation, IoT og utvikling.

Atea Analytics i Stavanger består av dyktige konsulenter innen Databaseadministrasjon, BI /Data Analytics og utvikling. Vi ekspanderer og ser med det etter flere utviklere/seniorkonsulenter.

Stillingen:
I stillingen vil du oversette brukerkrav til overordnet arkitektur og implementering av nye systemer. Du vil drive testdreven utvikling og vedlikehold av backendsystemer og frontend kode, og feilsøking og effektiv korrigering av frontend, backend og databasesystemer. Videre vil du rådgi og støtte ATEAs kunder. 

Ønsket kompetanse og personlige egenskaper:
Vi ser for oss at du har erfaring med backend (eks .NET og/eller Java, Golang, Python), frontend (eks. React, Angular, Vue, Javascript), smidig utvikling og at du har interesse for skyløsninger. Du har kjennskap til ulike metodologier (Objekt orientert, funksjonell, event-dreven arkitektur/utvikling). Som person er du strukturert, serviceinnstilt og kundeorientert, i tillegg til at du har gode samarbeidsevner med fokus på kunnskapsdeling. Videre har du: 

  • En kreativ innstilling til å finne gode løsninger og er komfortabel med å gi faglige råd i prosjekt
  • Gode kommunikasjonsevner på norsk og engelsk
  • Relevant høyere utdanning (relevant erfaring og sertifiseringer kan veie opp for manglende utdannelse)

Vi tilbyr:
Som ansatt i atea vil du få utfordrende og engasjerende arbeidsoppgaver i et spennende og sterkt fagmiljø. Du vil få et tilpasset karriereprogram med fokus på faglig utvikling og medarbeidertilfredshet, og kursing og sertifiseringer som bygger din kompetanse. Videre kan vi friste med blant annet: 

  • Super pensjonsordning og gode reise-, helse- og behandlingsforsikringer
  • Full lønn ved foreldrepermisjon
  • En ekstra fridag hvert år for å gjøre andres hverdag bedre #Frivillighetsdagen

Høres dette ut som noe som passer for deg? I så fall håper vi å motta din søknad - søknader behandles fortløpende. For mer informasjon om stillingen kan du ta kontakt med Anna Tønnessen (Leder Analytics Stavanger) på tlf. 91997600 eller mail: anna.tonnessen@atea.no

 

I Atea tror vi på at flinke folk kjenner andre flinke folk. Hvem kjenner du som kunne passe inn hos oss? Tips oss da vel.

Stavanger
2023-04-12