Til forsiden

Har du erfaring med analytics og BI? Bli vår nye seniorkonsulent!

Fast ansettelse

Stavanger
2023-04-12

Med noen av Norges mest spennende kunder og digitaliseringsprosjekter, er vi stadig på jakt etter dyktige konsulenter. Atea skal bygge Norge med IT. Våre konsulenter står i spydspissen blant norske digitaliseringstiltak for å bygge broer mellom gammel domeneerfaring og ny teknologi. Vi legger enorm vekt på faglig utvikling, og kultiverer et miljø hvor man oppfordres til å være nysgjerrig, og dedikere seg selv til livslang læring.

Atea Analytics bistår kunder med å oppnå reelle resultater fra digitaliserings- og transformasjonsinitiativ hvor vi etterstreber en kobling mellom forretning, design og teknologi. Våre 130 dyktige konsulenter som jobber til daglig innenfor information management og information systems som blant annet: databaseadministrasjon, business intelligence, advanced analytics, machine learning, artificial intelligence, robotics process automation, IoT og utvikling.

Atea Analytics i Stavanger består av dyktige konsulenter innen Databaseadministrasjon, BI /Data Analytics og Utvikling. Vi ekspanderer og ser med det etter flere seniorkonsulenter innen Analytics og BI.

Stillingen:
I stillingen vil du oversette brukerkrav til overordnet arkitektur, gjøre vedlikehold og utvikling av løsninger for dataflyt og datavarehus, og transformering, modellering og visualisering av data. Videre innebærer stillingen verifikasjon og kvalitetssikring av løsninger, i tillegg til at du vil rådgi og støtte ATEAs kunder. 

Ønsket kompetanse og personlige egenskaper:
Vi ser for oss at du har erfaring fra en kundeorientert rolle, og evner å forstå kundene sine behov og oversette de til velfungerende -og fremtidsrettet BI løsninger. Du har erfaring med smidige metodikker som Scrum, Kanban, etc. , i tillegg til at du god kjennskap til ETL, datavarehus og datamodellering prinsipper. Siden stillingen vil ha en del kontakt med kunder ser vi for oss at du er serviceinnstilt og trives i arbeid med kunder, i tillegg til at du har gode samarbeidsevner med fokus på kunnskapsdeling. Videre har du: 

  • God erfaring med on-prem datavarehus eller med skybaserte løsninger i Azure 
  • God erfaring med T-SQL 
  • Erfaring med rapportutvikling og visualiseringsverktøy som PowerBI 
  • Gode kommunikasjonsevner på norsk og engelsk
  • Relevant høyere utdanning (relevant erfaring og sertifiseringer kan veie opp for manglende utdannelse) 

Vi tilbyr:
Som ansatt i atea vil du få utfordrende og engasjerende arbeidsoppgaver i et spennende og sterkt fagmiljø. Du vil få et tilpasset karriereprogram med fokus på faglig utvikling og medarbeidertilfredshet, og kursing og sertifiseringer som bygger din kompetanse. Videre kan vi friste med blant annet: 

  • Super pensjonsordning og gode reise-, helse- og behandlingsforsikringer
  • Full lønn ved foreldrepermisjon
  • En ekstra fridag hvert år for å gjøre andres hverdag bedre #Frivillighetsdagen

Høres dette ut som noe som passer for deg? I så fall håper vi å motta din søknad - søknader behandles fortløpende. For mer informasjon om stillingen kan du ta kontakt med Anna Tønnessen (Leder Analytics Stavanger) på tlf. 91997600 eller mail: anna.tonnessen@atea.no

 

I Atea tror vi på at flinke folk kjenner andre flinke folk. Hvem kjenner du som kunne passe inn hos oss? Tips oss da vel.

Stavanger
2023-04-12