Til forsiden

Har du erfaring med installasjon og drift av Oracle/SQL Server-miljø? Bli vår nye Databaseadministrator!

Fast ansettelse

Stavanger
2023-04-12

Med noen av Norges mest spennende kunder og digitaliseringsprosjekter, er vi stadig på jakt etter dyktige konsulenter. Atea skal bygge Norge med IT. Våre konsulenter står i spydspissen blant norske digitaliseringstiltak for å bygge broer mellom gammel domeneerfaring og ny teknologi. Vi legger enorm vekt på faglig utvikling, og kultiverer et miljø hvor man oppfordres til å være nysgjerrig, og dedikere seg selv til livslang læring.

Atea Analytics bistår kunder med å oppnå reelle resultater fra digitaliserings- og transformasjonsinitiativ hvor vi etterstreber en kobling mellom forretning, design og teknologi. Våre 130 dyktige konsulenter som jobber til daglig innenfor information management og information systems som blant annet: databaseadministrasjon, business intelligence, advanced analytics, machine learning, artificial intelligence, robotics process automation, IoT og utvikling.

Atea Analytics i Stavanger består av dyktige konsulenter innen Databaseadministrasjon, BI /Data Analytics og Utvikling. På grunn av økt aktivitet innenfor databaseadministrasjon fagområde ønsker vi å styrke vårt team ytterligere. 

Stillingen:
Som databaseadministrator vil du jobbe med drift og vedlikehold av databaseløsninger hos kunder, herunder rådgivning, nyinstallasjoner og oppgradering av driftsmiljø. Du vil utarbeide og implementere av HA-løsninger, gjøre backup og recovery samt. tuning og ytelsesoptimalisering. Videre vil du ha kundestøtte på installasjoner hos kunden og tilhørende servermiljø (3. linje).

Personlige egenskaper og kompetanse:
Som person er du proaktiv, strukturert og du evner å jobbe selvstendig. Siden stillingen vil ha en del kontakt med kunder ser vi for oss at du er serviceinnstilt og trives i arbeid med kunder, i tillegg til at du har gode samarbeidsevner med fokus på kunnskapsdeling. Du har: 

  • Erfaring med installasjon og drift av Oracle/SQL Server miljø
  • Erfaring med cloud-teknologi som Azure
  • Høyere relevant utdanning
  • Gode kommunikasjonsferdigheter i norsk og engelsk
  • Gjerne relevante sertifiseringer

Vi tilbyr:
Som ansatt i atea vil du få utfordrende og engasjerende arbeidsoppgaver i et spennende og sterkt fagmiljø. Du vil få et tilpasset karriereprogram med fokus på faglig utvikling og medarbeidertilfredshet, og kursing og sertifiseringer som bygger din kompetanse. Videre kan vi friste med blant annet: 

  • Super pensjonsordning og gode reise-, helse- og behandlingsforsikringer
  • Full lønn ved foreldrepermisjon
  • En ekstra fridag hvert år for å gjøre andres hverdag bedre #Frivillighetsdagen

Høres dette ut som noe som passer for deg? I så fall håper vi å motta din søknad. For mer informasjon om stillingen kan du ta kontakt med Anna Tønnessen (Leder Analytics Stavanger) på tlf. 91997600 eller mail: anna.tonnessen@atea.no

 

I Atea tror vi på at flinke folk kjenner andre flinke folk. Hvem kjenner du som kunne passe inn hos oss? Tips oss da vel.

Stavanger
2023-04-12