Til forsiden

Er du klar for utvikling og nye spennende utfordringer? Atea Stavanger søker bransjens fremste seniorkonsulenter!

Fast ansettelse

Stavanger
2023-04-22

 Er hverdagen blitt traust? Er miljøet lite inspirerende? Savner du følelsen av engasjement, spenning og det å ha verdens beste heiagjeng i ryggen? Atea Stavanger, også kalt «The Place 2 Be», søker bransjens fremste seniorkonsulenter! 

Vi har store ambisjoner i Atea. Vi bygger for fremtiden, og skal fortsette å lede an i bransjen for å bygge Norge med IT. For å nå våre mål trenger vi flere kompetente hoder og engasjerte Ateanere med på laget. Vi er på jakt etter deg som brenner for å jobbe med de beste folkene, de kuleste prosjektene, i det beste arbeidsmiljøet. Atea dekker et bredt fagmiljø, så her får du mulighet til å jobbe i tverrfaglige team. Er du selv ekspert på et område, får du mulighet til å jobbe sammen med andre som er ekspert på et annet – her er det mye å lære for den som vil!

Har du bakgrunn og erfaring innen ett eller flere av følgende områder ønsker vi gjerne en prat med deg: 

 • Nettverksteknologi, Cisco R&S, ISE, DNAC, Checkpoint, PaloAlto, SDA/SDN 
 • Cybersikkerhet; informasjonssikkerhet 
 • Skyteknologi; Azure, AWS 
 • Analytics: Data Engineer (Azure, MSSQL), Data Analyst (Power BI, Power Apps) 
 • Fullstack utviklere (.Net, React) 
 • Database Administratorer (Azure, MSSQL, Oracle) 
 • M365, Microsoft 
 • Servere, lagring, virtualisering 
 • AV-tekniker 

Hva ønsker vi oss? 

 • Først og fremst; Vi ønsker oss deg med riktig mindset, som er nysgjerrig og ønsker å bidra og gyve løs for å sammen flytte oss videre inn i fremtiden.  
 • 3+ års erfaring innen et av områdene over 
 • At du brenner for faget, tar ansvar for egen innsats, og din videre utvikling 
 • At du ønsker å bli en proaktiv og engasjert medspiller i vårt helt fantastiske arbeidsmiljø 🧡 

Vi er veldig nysgjerrig på hvem du er og gleder oss til å ta en prat med deg 😊 

 

Hvorfor bør du søke din neste medarbeiderreise nettopp i Atea? 

Atea er først og fremst et kulturselskap. Vår visjon er The Place to Be, som er utformet av de ansatte. Du vil treffe en herlig gjeng med engasjerte kollegaer som er noen av Norges fremste i sine fagfelt. Og ikke minst vil du også ha verdens beste heiagjeng i ryggen.

Som ansatt hos oss får du et tilpasset karriereprogram med vekt på din faglige utvikling og alles medarbeidertilfredshet. Vi tror at folk som kjenner hverandre jobber bedre sammen. Derfor bruker vi tid på å lære, leke og å ha det gøy sammen gjennom landstreff, idrettsinitiativ, hytteturer og mye mer. Vi kan også friste med høy fleksibilitet for utvikling, muligheter for sertifiseringer i arbeidstid og videreutdanning. I tillegg har vi stort fokus på å utvikle gode fagmiljøer der vi kan lære av og med hverandre gjennom tverrfaglige communities. Er du selv ekspert på et område, får du muligheten til å jobbe sammen med andre som er ekspert på et annet – her er det mye å lære for den som vil.

Vi har store ambisjoner i Atea. Vi bygger for fremtiden og skal fortsette å lede an i bransjen for å bygge Norge med IT. Teknologi er nøkkelen til å nå verdens felles bærekraftsmål. Bærekraft er et felles samfunnsansvar, og Ateas bærekraftsatsing har en dyp verdi for ansatte, kunder og samarbeidspartnere i selskapet. Som ansatt i Atea vil du få opplæring i bærekraft og bli en del av en gjeng som brenner for å gjøre samfunnet bedre hver eneste dag. Og har du fått med deg at Atea er kåret til å være en av verdens mest bærekraftige selskap?

Trigget dette din nysgjerrighet? Les mer om hva vi kan tilby deg i linken øverst i annonsen. 

 

Vi gleder oss til å høre fra deg! 

For spørsmål, ta gjerne kontakt med konsulentdirektør Espen Grødem, tlf 95 07 09 58, mail espen.grodem@atea.no. 

Evt rekrutteringsansvarlig, Leonie Schiffgen, på mail leonie.schiffgen@atea.no.

 

Stavanger
2023-04-22