Til forsiden

Er du praktisk anlagt og interessert i arkitektur og infrastruktur av datasenter?

Fast ansettelse

Oslo
2023-01-03

Atea er på jakt etter deg som ønsker å jobbe med installasjon, konfigurasjon og dokumentasjon av datasentre.

Dine hovedoppgaver vil være:
• å montere, kable, vedlikeholde, flytte, teste og gjøre diverse oppgaver innen datasenterløsninger ute hos kunde
• å dokumentere og kvalitetssikre egen installasjon og overlevere alt til kunden

Du blir en viktig ressurs i regionens datasenteravdeling. Din kompetanse er derfor viktig, og du får muligheten til å delta på aktuelle kurs samt tilegne deg kunnskap på eget initiativ.

Atea leverer datasenterløsninger til både små og store virksomheter i privat og offentlig sektor med ulike behov og krav. Du får en variert arbeidsdag og mulighet for å bruke hele din fagkompetanse.

Hvem er du?
Du er selvgående, jobber strukturert og er nøyaktig. Vi setter pris på om du er entusiastisk og trives med å finne løsninger. Du er opptatt av kundens beste, leverer kvalitet og trives med å være del av et engasjert fagmiljø.

Videre har du:
 fagbrev innen IKT, elektro eller tilsvarende, med interesse for tekniske løsninger. Erfaring kan kompensere for formelt fagbrev
• fagskoleutdanning og/eller relevant erfaring
• flytende norsk og behersker engelsk, skriftlig og muntlig
• førerkort klasse B

Du får
• spennende utfordringer i et engasjert team av erfarne og profesjonelle kollegaer
• muligheten til å utvikle deg faglig og profesjonelt og ta relevante sertifiseringe
• Super pensjonsordning, topp reise-, helse- og behandlingsforsikringer
• Full lønn ved foreldrepermisjon 

Du vil jobbe prosjektbasert i team, og får nødvendig opplæring ut fra behov og eget ønske. Arbeidssted er vårt topp moderne kontor i Oslo - faktisk et av Europa smarteste bygg. Stillingen vil kreve reising/oppmøte hos kunder.

Ta kontakt
Høres dette ut som en spennende mulighet? Da vil vi høre fra deg!  Har du spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med teamleder Line Stølen Sandoval på mail line.stolen.sandoval@atea.no, tlf: 41509163 eller konsulentleder Andreas Rønningen andreas.ronningen@atea.no.

Mer informasjon om oss:
Atea skal være en arbeidsplass basert på god kultur for både ansatte og kunder. Vår visjon er The Place to Be og den er utformet av våre ansatte. Vår forretning er bygget på nære kunderelasjoner, bred innsikt i produsentenes virksomhet, motiverte medarbeidere og et konstant blikk på morgendagen. En positiv fremtid med fokus på teknologi som gjør livet bedre, er ikke bare noe som skjer - men et valg vi tar. Med teknologi av og for mennesker skal vi bygge Norge med IT. Den jobben er pågående, viktig og givende. Bli med på laget!

Oslo
2023-01-03
Tilbake til Karriere