Til forsiden

Har du erfaring med rådgivning og design av løsninger innen hybrid cloud?

Fast ansettelse

Oslo
2023-06-01

Atea er Norges største leverandør av IT-infrastruktur og skyløsninger, og vi bruker kompetansen vår til å forme en bedre fremtid. Vår visjon er The Place 2 Be (TP2B), som er utformet av de ansatte. Vi har fokus på å være en arbeidsplass basert på god kultur for både ansatte, kunder og våre partnere.

Vi vokser og ser nå etter ny Løsningsrådgiver til vårt datasentermiljø. 

Som løsningsrådgvier vil du være delaktig tidlig i salgsprosessen for å rådgi og designe løsninger etter kundens behov. Du vil drive rådgivning og salg av IT-infrastruktur, enten dette er fysisk hardware til lokale datasentre eller som cloud-tjenester. Stillingen fungerer som en fagekspert med fokus på lokale og hybride løsninger, og har en sentral rolle i hvilke løsninger som blir presentert og valgt hos kunde. 

Du vil jobbe i et team bestående av svært kunnskapsrike mennesker innen lokal infrastruktur, hybride- og offentlige skyer som kompletterer hverandre på en veldig god måte. I samarbeid med kollegaer og våre produsenter vil dere sammen sikre en god kundeopplevelse, og den beste løsning i forhold til hva kunde etterspør.

Hvem er så du?
Du er en lagspiller med evne til å tenke strategisk og jobbe operasjonelt. I tillegg til din evne til å bygge relasjon eksternt til våre viktigste strategiske partnere og internt med våre fagavdelinger, være viktig for vår felles suksess. Erfaring og utdanning trenger ikke å være avgjørende, men du bør ha interesse for å tilegne deg ny kunnskap og ha lyst til å være oppdatert på ny teknologi. Dette er ikke en rolle der du koder applikasjoner, men har du en forståelse for hvordan en moderne applikasjon fungerer og er bygget, er dette verdifull kompetanse og ha med seg i denne stillingen. Du har: 

  • Forståelse for utviklingen fra «trelagsarkitektur» til «HCI», fra «virtualisering» til «kontainer».
  • Forståelse for hvordan forretning, bærekraft og teknologi henger sammen
  • Mulighet til å ha en arkitektonisk tilnærming til kundens løsninger, for å kunne gi råd om videre veivalg, gjerne basert på en bærekraftargumentasjon.

Som ansatt i Atea får du tilpasset karriereprogram med vekt på din faglige utvikling. I tillegg bruker vi mye tid på å leke, lære og ha det gøy sammen gjennom landstreff, mange ulike idrettsinitiativ, fagsamlinger og mye mer. Her blir du del av et stort fagmiljø, og får kollegaer som er blant Norges fremste på sine fagfelt.  

Vi kan også friste med:  
• Høy fleksibilitet for utvikling, muligheter for sertifiseringer og videreutdanning.  
• En super pensjonsordning, topp reise-, helse- og behandlingsforsikringer  
• Fleksibel arbeidstid, konkurransedyktige betingelser  

P.S.: Visste du at hos oss får du en ekstra fridag hvert år for å gjøre andres hverdag bedre? #Frivillighetsdagen. Du får også selvsagt full lønn ved foreldrepermisjon.  

Vi håper at dette høres ut som en spennende mulighet, og vi er klare for å høre fra deg. Søknader behandles fortløpende. Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon om stillingen, ta kontakt med Tomas Segerlund på mail: tomas.segerlund@atea.no . 

 

Oslo
2023-06-01
Tomas Segerlund
Sales Manager Hybrid Platform