Til forsiden

Atea Consulting søker fullstackutviklere til Bergen og Stavanger

Fast ansettelse

Bergen
2022-12-09

Er du en rockestjerne innen ditt fagfelt? Da burde du bli med i et av Norges råeste fagmiljøer innen IT. I Atea teller vi over 1000 konsulenter som jobber med å utforme, utvikle og levere løsninger som hjelper våre kunder på sin digitaliseringsreise.

Hos oss vil du få muligheten til å jobbe på prosjekter både inhouse og ute hos våre kunder. Du blir en del av et tydelig og sterkt fagmiljø, og får kollegaer som er lidenskapelig opptatt av teknologi.

Vårt konsulentmiljø dekker et bredt spekter av fagområder, hvor vi alle lærer av hverandre hver dag.  

Hva gjør du i rollen som utvikler i Atea?
Som utvikler i Atea vil du, i tett dialog med kundene og i samspill med dine kolleger, være med på å utforme og utvikle helhetlige løsninger for våre kunder – fra videreutvikling og oppdatering av eksisterende applikasjoner hos kundene, API-utvikling til deltakelse i andre utviklingsprosjekter hos kundene.

Typiske arbeidsoppgaver og ansvarsområder vil være:
• Ha dialog med kunden, forstå deres behov og bistå med utvikling som kan imøtekomme kundens utfordringer og behov
• Systemutvikling, design, feilsøking
• Etablere arkitektur og infrastruktur
• Utvikle automatiserte test- og produksjonssettingsrutiner.

Verden endrer seg raskt, og derfor blir ofte kjennskap til konsepter og metodikk viktigere enn kjennskap til teknologien. Vi arbeider med mange ulike teknologier, og i hovedsak skytjenester. Som konsulent i Atea vil du jobbe med verktøy og tjenester fra flere teknologileverandører.

Hvem er så du?
Du er en lagspiller og du kjenner deg igjen i våre verdier; sammen, ansvarlig, nysgjerrig og engasjert. Du er kreativ og løsningsorientert. Du deler av din erfaring og kompetanse med dine kolleger. Du brenner for å lage solide løsninger som bidrar til å gjøre virksomheter datadrevne.

Vi ser for oss at du har erfaring med integrasjoner, fullstackutvikling, datavartehus og gjerne erfaring fra skybaserte utviklingsmiljøer.

Du har også gjerne erfaring med: 
• .NET, C#, SQL, Python, Java
• Erfaring med skyteknologier som Azure, AWS eller Google
• REST API
• React, Blazor, Angular
• Docker, Kubernetes, IaaC
• Testdrevet utvikling og CI/CD
• Kjennskap til DevOps-prinsipper og har erfaring med bygging av CI/CD-pipelines

Menneskene i Atea
Avdelingen du vil bli en del av består av et sterkt team med fokus på konstant utvikling, både faglig og personlig. Selv om vi har forskjellige personligheter, er vi en del av et større lag og vi liker å være sammen. Vi utfordrer, vedlikeholder og bygger hele tiden kulturen vår gjennom alt vi foretar oss – på denne måten kan vi med hånda på hjertet si at vi er The Place to Be (TP2B). Vi treffes jevnlig på flere samlinger nasjonalt og utenlands hvor faglig påfyll og sosiale sammenkomster bygger opp under den gode kulturen vår.

Arbeidssted er ved våre moderne nye kontorlokaler på Damsgård i Bergen eller på Sola i Stavanger. 

Hva tilbyr vi?
I Atea får du 1700 kollegaer fra Hammerfest i nord til Kristiansand i sør som brenner for gode kundeopplevelser. Du vil treffe en herlig gjeng med kollegaer som er noen av Norges fremste i sine fagfelt. Som ansatt hos oss får du et tilpasset karriereprogram med vekt på din faglige utvikling og alles medarbeidertilfredshet.

Videre kan vi friste med:
• Utviklingsmuligheter og rom for sertifiseringer samt. videreutdanning
• Konkurransedyktige betingelser med gode pensjonsordninger og topp helseforsikring, fleksibel arbeidstid.
• Flere faggruppemiljøer, idrettsgrupper og andre sosiale grupper.

Ser dette ut som en interessant mulighet? Da vil vi gjerne motta en søknad fra deg. Søknader behandles fortløpende. Ved spørsmål om stilling kan du sende mail til Kenneth Kallestad (Konsulentleder Bergen): Kenneth.kallestad@atea.no, evt Anna Tønnessen (konsulentleder Stavanger); anna.tonnessen@atea.no

Bergen
2022-12-09
Tilbake til Karriere