Til forsiden

Atea søker flere seniorkonsulenter til vårt kontor i Tromsø - vil du bli med på laget?

Fast ansettelse

Tromsø
2022-08-28

Dette er tiden for oss som elsker teknologi

Basert på økende etterspørsel av våre tjenester leter vi nå etter en engasjert og erfaren seniorkonsulent som vil være med å utfordre og styrke avdelingen vår i Tromsø.

Vi kan love masse moro, fart og spennende prosjekter – og ikke minst, verdens beste kollegaer!

Atea skal være en arbeidsplass basert på god kultur for både ansatte og kunder. Vår visjon er «The Place to Be» og den er utformet av de ansatte. Vår forretning er bygget på nære kunderelasjoner, bred innsikt i produsentenes virksomhet, motiverte medarbeidere og et konstant blikk på morgendagen. Atea er i sterk vekst og et svært solid selskap. Vi har et fantastisk konsulentteam, men vi vil ha flere med på laget.

Hva gjør du i rollen som seniorkonsulent i Atea?
I rollen som seniorkonsulent på nettverk vil du utvikle, designe og implementere løsninger for kunder, bistå kollegaer og være en trygg "go-to-contact" ved utfordringer. Feilsøking på switching, routing og brannmurer er noe du behersker godt og du trives med å ha en travel arbeidshverdag. I møte med store og små kunder kan arbeidsoppgavene variere fra å jobbe med rådgivning rundt omstrukturering av nettverk, brannmurbistand, være partner på vei til skyen eller bygge et godt trådløst nettverk. Stillingen innbefatter å være utførende hånd for vår driftsavdeling sine kunder i nord. I tillegg vil riktig kandidat få mulighet til å jobbe på regionale og nasjonale kunder.

Hvem er så du?
Det å være oppriktig engasjert i ditt fagområde er viktig for å lykkes i denne stillingen. Hvis du i tillegg trives med å skape entuiasme for ditt fagområde blant våre konsulenter, kunder og partnere gjennom å aktivt dele kompetanse og erfaringer vil du komme langt. I Atea er vi opptatt av at vi skal heie hverandre frem og gjennom det skape en positiv prestasjonskultur.

Vi ønsker:

  • Erfaring fra implementering, drift og design av løsninger og feilsøking for eksempel fra Cisco, Fortinet og Checkpoint eller andre teknologier.
  • Erfaring fra en eller flere skyplattformer.
  • Relevant IT-utdanning og/eller sertifiseringer. Erfaring kan kompensere for manglende formell kompetanse.
  • Særdeles god kompetanse på nettverk og sikkerhet innenfor tradisjonell routing/switching eller Software Defined Networking.
  • Kompetanse innenfor automasjon/scripting.

Menneskene i Atea
Avdelingen du vil bli en del av består av et sterkt team med fokus på konstant utvikling, både faglig og personlig. I Atea finner du blant annet ølbryggere, mosjonister, klatrere, gamere, fallskjermhoppere, sjakkspillere, fjellgeiter, hobbykokker, sofagriser, skiløpere, topptur-entusiaster og landeveissyklister. Teamet fungerer best med forskjellige personligheter. Vi er en del av et større lag og vi liker å være sammen. Kontorsted er Tromsø, og vi har store og tunge fagmiljø både regionalt og nasjonalt. Vi treffes jevnlig på samlinger nasjonalt og utenlands hvor faglig påfyll og sosiale sammenkomster bygger opp under den gode kulturen vår.

Hva tilbyr vi?
I Atea får du 1700 kollegaer fra Hammerfest i nord til Kristiansand i sør som brenner for gode kundeopplevelser. Du vil treffe en herlig gjeng med kollegaer som er noen av Norges fremste i sine fagfelt. Som ansatt hos oss får du et tilpasset karriereprogram med vekt på din faglige utvikling og alles medarbeidertilfredshet. Vi kan også friste med muligheter for sertifiseringer og videreutdanning, konkurransedyktige betingelser, gode pensjonsordninger, topp helseforsikring, fleksibel arbeidstid, flere faggruppemiljø, idrettsgrupper, sosiale grupper og mye annet.

Hvis du synes dette høres interessant ut så håper vi du sender oss en søknad innen 28.august. Vi vurderer søknader fortløpende. Har du spørsmål om stillingen kan du ta kontakt med konsulentleder, Karoline Hauan, på e-post karoline.hauan@atea.no.

Og helt på tampen …
Kjenner du noen andre dyktige mennesker som hadde passet inn i denne stillingen? Pay it forward. Vær en venn og tips om muligheten hos oss. 

 

Tromsø
2022-08-28
Tilbake til Karriere