Til forsiden

Har du lyst til å jobbe som AV tekniker i et av Norges største og mest spennende IT-selskaper?

Fast ansettelse

Haugesund
2022-08-20

Dette er tiden for oss som elsker teknologi 

Vi er på jakt etter en positiv, løsningsorientert og praktisk anlagt AV tekniker for komplette møteromsløsninger på Stord eller i Haugesund.  

Vi kan love masse moro, fart og spennende prosjekter – og ikke minst, verdens beste kollegaer! Atea skal være en arbeidsplass basert på god kultur for både ansatte og kunder. Vår visjon er «The Place to Be» og den er utformet av de ansatte. Vår forretning er bygget på nære kunderelasjoner, bred innsikt i produsentenes virksomhet, motiverte medarbeidere og et konstant blikk på morgendagen.  

Atea leverer AV-løsninger til små og store prosjekter i hele regionen. 
Typiske arenaer vi leverer AV-løsninger til er auditorium, konferansesaler, møterom, klasserom, scener, kontorbygg, videokonferanse, kontrollrom, digitale skilt med mer.  

Dine hovedarbeidsoppgaver: 

  • Installasjon av AV-løsninger ute på lokasjon hos våre kunder med montering av lyd og bilde utstyr, kabling, tilkobling og installasjoner innen video/konferanseløsninger 
  • Kvalitetssikre egen installasjon 
  • Gjennomgang, testing og overlevering til kunde 
  • Delta på aktuelle kurs samt tilegne deg kunnskap på eget initiativ 
  • Være en ressursperson i regionens AV-miljø 

Hvem er så du? 
 
Du skaper entusiasme og engasjement for ditt fagområde blant våre konsulenter, kunder og partnere. Du liker å dele av egen erfaring, være en ambassadør for Atea og heier på dine kollegaer! Du er selvgående av natur og du trives i et dynamisk og engasjert miljø. 

Hvilke kvalifikasjoner ønsker vi oss? 

  • Fagbrev innen IKT, elektro eller tilsvarende bakgrunn med interesse for lyd og bilde/tekniske løsninger. Erfaring kan kompensere for formelt fagbrev 
  • Fagskoleutdanning og/eller relevant erfaring 
  • Flytende norsk og engelsk, skriftlig og muntlig 
  • Førerkort

Gode grunner til å velge oss: 

I Atea vil du vil treffe en kompetent og trivelig gjeng som også er blant Norges fremste i sine fagfelt.   

Som ansatt hos oss får du et tilpasset karriereprogram med vekt på din faglige utvikling og alles medarbeidertilfredshet.  Vi tror at folk som kjenner hverandre jobber bedre sammen. Derfor bruker vi tid på å leke, lære og ha det gøy sammen gjennom landstreff, idrettsinitiativ, gamingkvelder, Geek Nights, hytteturer og mye mer. Vi kan også friste med høy fleksibilitet for utvikling, muligheter for sertifiseringer og videreutdanning, konkurransedyktige betingelser, gode pensjonsordninger, topp helseforsikring, fleksibel arbeidstid, flere faggruppemiljø, idrettsgrupper, sosiale grupper og mye annet.  

Vil du bli med på laget?  

Arbeidssted er ved vårt kontor på Stord eller Haugesund. Stillingen vil kreve reising til kunder i området ifm montasje.  

Dersom du har spørsmål, ta kontakt med Peder Kirkegaard Madsen på tlf 47977338. 

Alle søknader behandles fortløpende og konfidensielt.  

I Atea tror vi på at flinke folk kjenner andre flinke folk. Hvem kjenner du som kunne passe inn hos oss? Tips oss da vel. 

Haugesund
2022-08-20
Tilbake til Karriere