Til forsiden

Atea søker konsulent velferdsteknologi - Hamar

Fast ansettelse

Hamar
2022-08-20

I de neste 20 årene vil teknologi forandre livene våre. Ved å være nysgjerrig på fersk og fremtidsrettet kunnskap, forstå og bruke den, tar Atea ansvaret med å digitalisere Norge. For teknologi er fantastisk. Tenk bare på hvilke muligheter vi allerede har – og dette er bare starten! Med å være en teknologidrevet bedrift, må vi være like opptatt av mennesker som teknologi. Vi må bestemme oss for på hvilken måte vi ønsker å påvirke livene våre og kommende generasjoner med teknologi.

Er du like interessert i mennesker som i teknologi? Da ser vi etter deg.

Du vil høre til ATEA sin konsulentorganisasjon i region-øst som del av vårt velferdsteam. Som konsulent vil du i hovedsak være ute hos kunder som vil være helseinstitusjoner. En del reising må regnes med. Du skal være med å jobbe med planlegging av installasjoner i nye eller eksisterende bygg. Installasjon av infrastruktur med tilhørende sensorer, konfigurasjon av løsning og programmering vil være en del av arbeidsoppgavene. Noe monteringsarbeid må påberegnes. Det kan også være aktuelt med andre relevante oppdrag ut fra kapasitet og kompetanse.

Som person bryr du deg om andre mennesker og trives med å snakke med og jobbe med kunder samtidig som du har en forkjærlighet for teknologi. For å lykkes i denne rollen er du initiativrik, analytisk, ansvarsfull og ønsker å tilegne deg ny kunnskap. Du må trives med å ha mange baller i luften og evne å samarbeide med andre. Du er strukturert, løsningsorientert, flink med mennesker og har en meget god muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk

Du har en utdannelse innen teknologi/IT/elektro. Og har du i tillegg vært ute og jobbet i med installasjoner allerede, så er det bra. Gjerne med kompetanse innen lettere programmering. Samtidig kan kjennskap til KNX, Xcomfort og/ eller Linux være en fordel. Erfaring med servere og nettverk (inklusive trådløs teknologi), samt Interesse for smarthus teknologi eller iOT er en fordel.

Arbeidssted vil være på Atea’s kontor på Hamar.

Vi håper dette høres ut som en spennende mulighet! Vi er i alle fall klare for å høre fra deg innen 20.08.2022. Vi jobber med løpende selektering så derfor anbefaler vi deg å søke i dag! Vi tar ikke imot søknader på e-post, men hvis du har spørsmål som gjelder stillingen kan du kontakte Per Kristian Eide, Per.Kristian.Eide@atea.no


I Atea tror vi at flinke folk kjenner flinke folk. Du kjenner kanskje noen som er perfekt for denne stillingen? Tips oss gjerne!

Hamar
2022-08-20
Tilbake til Karriere