Karriere

Atea har samlet IT-bransjens mest dedikerte hjerter og raskeste hjerner. Våre medarbeidere brenner for å være med å bygge Norge med IT. Sammen tar vi personlig ansvar, og vi står på for å gjøre Atea til The Place to Be.

Ledige stillinger

Hos Atea jobber du i forkant av teknologien og utvikler deg sammen med de beste spesialistene. Vi tilrettelegger for at våre teknikere og konsulenter får påfyll av relevant kunnskap og ferdigheter. Vår størrelse gjør at Ateas konsulenter virkelig kan gå i dybden og utvikle seg innen sitt spesialistområde.  

Kompetanseutvikling 
Vi jobber systematisk med kompetanseutvikling internt og i nært samarbeid med ledende produsenter. Vi har stor tro på erfaringsdeling og videreutdanning blant annet gjennom våre interne møteplasser. Dette møtes alle våre konsulenter og spesialister daglig diskuterer kunders utfordringer, ulike løsninger, gir hverandre tips og sammen finner det beste teamet for aktuelle oppdrag.

Vi finnes over hele Norge og har kompetente medarbeidere innenfor alle områder av IT. Vi har spesialister som vet hva som kreves for å skape konkurransekraft innen eksportindustrien og oljesektoren, som vet hvordan IT kan bidra til å forbedre læringen i skolen, som vet hvordan lokale virksomheter kan vokse med IT, og spesialister som vil være med og skape helse og omsorg i verdensklasse. 

Vi driver målbevisst satsing på medarbeidernes utvikling, og en viktig oppgave for våre ledere er å skape bransjens beste arbeidsplass. Vår kultur preges av våre verdier, en kultur der humor og kameratskap er helt naturlig. kultur skal vise at Atea er The Place to Be. En kultur som har gjort oss til Norges største leverandør av IT-infrastruktur og tilhørende tjenester. 

Hos oss er det alltid nærhet til beslutningene og vi har alltid store saker på gang. Vi liker å utfordre gjeldende praksis og går ofte vår egen vei. Dette takket være inspirerte og målfokuserte medarbeidere.

Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer