iPad Air

Fyrig. Fargerik. Fjærlett.

Superkrefter fra Apple M1‑chipen. 12 MP frontkamera med ultravidvinkel og I fokus. Lynrask 5G.Se juridiske fraskrivelser. Tilgjengelig i fem flotte farger.

Sett iPad Air på jobben med Atea.
Unik kompetanse på Apple i blandet miljø.

Kjøp nå

Design og skjerm

Helskjerm-design. Like vakker over det hele.

Fordyp deg i alt du leser, ser på eller lager. Den 10,9-tommers store Liquid Retina-skjermen har avansert tekno­logi, som True Tone, stort fargerom (P3) og antirefleksbelegg.Se juridiske fraskrivelser.

Lås opp, logg på og betal med Touch ID

Ytelse

Mengder av fartsglede med M1.

Med den banebrytende Apple M1-chipen kan du jobbe i flere apper samtidig, være kreativ uansett hvor du er og spille grafikk-intense spill, med heldags­batteri.Se juridiske fraskrivelser.

Opptil dobbelt så rask grafikk og opptil 60 prosent raskere CPU enn forrige generasjon

Kameraer

Skyt. Skann. Og hold deg i fokus.

Avanserte kameraer på begge sider. Ha mer naturlige video­samtaler med I fokus. Skann og legg til kommentarer i dokumenter. Opplev AR. Og gjør det morsommere å skape innhold ved å ta opp og redigere rett på iPad Air.

12 MP frontkamera med ultravidvinkel og I fokus

12 MP kamera med vidvinkel på baksiden tar opp video i 4K

Tilkobling

Strøm og del. Stort sett overalt.

Strøm filmer, spill med flere spillere og samarbeid med kolleger med Wi-Fi 6 og 5G. Koble til disker, kameraer og mer med USB-C.

Lynrask Wi-Fi 6- og 5G‑tilkobling

Tilbehør

Apple Pencil og Smart Keyboard. Gode hjelpere i hverdagen.

Tegn, ta notater og marker i dokumenter og på bilder med Apple Pencil. Skriv alt fra e-poster til noveller med Magic Keyboard og Smart Keyboard Folio.Se juridiske fraskrivelser.

Støtter Apple Pencil (2. gen.)

iPadOS og apper

Enkel å bruke. Uendelige muligheter.

Opprett et hurtignotat i en hvilken app du vil. Hold kontakten med venner med SharePlay. Hent tekst fra bilder ved hjelp av funksjonen Tekst i bildet. iPadOS 15 er kraftig, lett å bruke og designet for allsidigheten til iPad.

Finn et stort utvalg av apper på App Store, inkludert Microsoft Office og Swift PlaygroundsSe juridiske fraskrivelser.

Hvorfor iPad?

Ingenting er helt som iPad.

Enkel å bruke

iPad lar deg gjøre enda mer på enklere måter med den store Multi Touch-skjermen.

Kraftig

Kjører apper som Microsoft Office, Adobe Photoshop og grafikk­tunge spill.Se juridiske fraskrivelser. iPad er klar for alt.

Bærbar

Usedvanlig tynn og lett med en robust design, hurtig Wi Fi, raskt mobilnett, og heldags­batteri.Se juridiske fraskrivelser.

Allsidig

Den er notatblokken din, filmstudioet ditt, skanneren din, det mobile kontoret og lerretet ditt – akkurat når du trenger det.

Sammenlign

Finn iPaden som passer best for deg.

 
iPad Pro 12,9"
11-tommers iPad Pro
iPad Air
iPad
iPad mini
Bilder
Finish
Hurtigvisning
Chip
Lagringsplass
Kamera
Frontkamera
Tilkobling
Mobilnett
Kompatibilitet med Apple Pencil
Kompatibilitet med tastatur

Tilbehør

Gjør enda mer med iPad Air.

Se nærmere på tastaturer, deksler, Apple Pencil, AirPods og mer.Se juridiske fraskrivelser.

AppleCare+

Eksperthjelp og utvidet skadedekning.

  • Apple-sertifisert service

  • Prioritert tilgang til Apple-eksperter døgnet rundt

  • Dekning av skader som følge av uhell

◊ Juridiske fraskrivelser

Mobilnettverk og trådløsteknologi: Abonnement for datatrafikk kreves. 5G og 4G LTE er tilgjengelige i utvalgte markeder og fra utvalgte operatører. Hastigheten varierer avhengig av operatøren og forholdene på stedet. Kontakt operatøren for mer informasjon om 5G- og LTE-støtte, og se apple.com/no/ipad/cellular.

Skjerm: Skjermene har avrundede hjørner. Skjermen på 12,9-tommers iPad Pro måler 12,9 tommer på diagonalen, 11-tommers iPad Pro måler 11 tommer på diagonalen, iPad Air måler 10,86 tommer på diagonalen, og iPad mini måler 8,3 tommer på diagonalen. Den synlige skjermflaten er mindre.

Strøm og batteri: Batteritiden varierer avhengig av konfigurasjon og bruk. Du finner mer informasjon på apple.com/no/batteries.

Tilbehør: Tilbehør kjøpes separat.

App Store: Apper er tilgjengelige på App Store. Hvilke som er tilgjengelige, kan bli endret.

Lagringsplass: Mengden tilgjengelig plass er mindre og vil variere av ulike årsaker. En standard¬konfigurasjon bruker omtrent 12 til 17 GB, inkludert iPadOS 15 med de nyeste funksjonene og Apple-apper som kan slettes. Slettbare Apple-apper bruker omtrent 4,5 GB lagrings¬plass, og du kan laste dem ned igjen fra App Store. Lagrings¬-kapasiteten kan variere avhengig av programvare¬¬versjon, innstillinger og iPad-modell.

Apple Arcade: Apple Arcade krever et abonnement.

Apple TV: Apple TV+ krever et abonnement.

FaceTime: FaceTime krever Wi Fi-tilkobling og FaceTime-aktiverte enheter for både deg og den du ringer til. Tilgjengelighet over et mobilnettverk avhenger av opera¬tørens retningslinjer. Mobildata¬¬kostnader kan påløpe.

Tilgjengelige funksjoner: Enkelte funksjoner er ikke tilgjengelige i alle land eller områder. Du finner en fullstendig oversikt på apple.com/no/ios/feature-availability.