Innsikt Infrastruktur

Vi gir kundene innsikt og hjelper dem å nå sine mål

Kort fortalt hjelper vi våre kunder med å skape verdi av sine data. Er det vanskelig å komme i gang med prosjekter eller tror du at dere mangler kompetanse? Ta kontakt i dag for en uforpliktende samtale om hvordan Atea Innsikt kan bidra. Målet er å bruke vår kompetanse til å gi våre kunder innsikt i egen virksomhet, ved å gjøre data om til forretningsmessig beslutningsgrunnlag. Vi er over 100 personer i Atea som jobber spesielt med rådgivning, automasjon og analyse, fra automatisering av forretningsprosesser og chatboter til maskinlæring og kunstig intelligens.

Beslutningsstøtte

Alle virksomheter trenger data og fakta om egen bedrift og bransje for å gjøre det bra. For å ta vare på de ansatte og virksomheten er beslutninger basert på magefølelse og ikke på fakta ikke godt nok.

Tidligere manglet mange virksomheter nok datagrunnlag til å ta gode beslutninger. I dag har vi mange systemer og samler inn stadig større mengder data, som gir nye utfordringer. Det er blitt vanskeligere å få et helhetsperspektiv av virksomheten.

Hvordan jobber vi?

Vi kan skreddersy, men vi foretrekker så langt som mulig å bruke hyllevare som våre partnere har standardisert og masseprodusert. Vi i Atea velger den samlingen med verktøy som passer best for din virksomhet. Vi velger vekk de verktøyene som vi har prøvd, men som vi ikke tror passer deg.

Vi jobber med å overføre vår kompetanse til deg og dine kollegaer. Våre kunder skal velge Atea fordi de ønsker, ikke fordi de er bundet. Dette oppnår vi ved å arbeide åpent og transparent i samarbeide med kunden.

Kontakt oss

Ved samtykke godtar du at vi lagrer dine data i våre systemer.

Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer