Til hovedinnhald

Infrastruktur som en suksessfaktor

Datasenter

 

Informasjonen din virksomhet produserer og mottar, må lagres, sorteres og beskyttes. Datamengder, antall enheter og applikasjoner øker stadig, samtidig som kravene til tilgjengelighet, ytelse og kvalitet er høye.

Vi designer og leverer det moderne datasenteret uavhengig av eksisterende plattform. Eksisterende investeringer blir ivaretatt, og dynamikken i dagens og fremtidens behov sørger for at du og din virksomhet sikres.

 

datasenter.foto

illustrasjon av digital kommunikasjon.foto

Kommunikasjon

 

Tilgjengelighet til enhver tid er basis for dagens krav til nettverksinfrastrukturen. Økt tilgang gir økt krav til sikkerhet, stabilitet og ytelse i alle ledd enten du er på kontoret, hjemme eller på reise.

Atea er den største aktøren i Norge innenfor dette området og tilbyr spisskompetanse innenfor områdene mobilitet, LAN, WLAN, sikkerhet og SDN.

 

Klient

 

Våre bruksmønstre endres stadig. Dette skaper nye forventninger til virksomhetens verktøy og tjenester. Du som bruker skal enkelt få tak i dine applikasjoner når som helst, hvor som helst.

 

 

mann-ser-pa-mobil-og-mac.foto

Bærekraftig IT

 

Vi hjelper deg med å ta hånd om IT-utstyret som ikke lenger er i bruk. Slik sparer du tid og ressurser, samtidig som du tar miljøansvar og bidrar til et bærekraftig samfunn.

GoITLoop er et resirkuleringsprogram fra Atea, som sikrer at brukt utstyr ikke blir liggende urørt. Vi gir nytt liv til digitalt utstyr som fortsatt kan brukes, og gjenvinner de ulike delene som ikke lenger virker.

 

Kontakt oss

 

By consent, you accept that we store your data in our systems. Read more in our privacy statement.

Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer