Finn rett programvareløsning

Den teknologiske utviklingen skjer i en voldsom fart. Det er utfordrende å holde seg oppdatert og å velge rett løsning.

For mange virksomheter kan skybaserte programvareløsninger være den rette veien å gå. For andre er det rett å vente, mens for noen kan en kombinasjon av skyløsninger og on-premise være løsningen.

I Atea er vi spesialister i å finne den kombinasjonen av programvare som på best mulig måte understøtter de oppgavene din virksomhet har behov for å løse i fremtiden. Gjennom god forretningsforståelse kombinert med solid fagkompetanse, leverer vi programvareløsninger som er tilpasset behovet og som skaper verdi for kundene våre.

Vi fokuserer primært på programvareløsninger fra Microsoft, Adobe, VMware, Citrix, Cisco og IBM, men kan levere software og lisenser fra over 3000 produsenter. I tillegg har vi solid kompetanse innen sikkerhetsløsninger, samt backup og lagring.

Velger du Atea som programvareleverandør, får du ikke bare tilgang til softwarekompetansen, men et helt unikt fagmiljø i alt av produkter og tjenester innen IT-infrastruktur. Vi tenker helhet i løsningene vi tilbyr våre kunder, og er tett på der det skjer.

Slik bygger vi Norge med IT.

 

 

Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer