Bemanningstjenester

Atea bistår deg med kompetanse innenfor hele infrastruktur-segmentet.

Mangler din virksomhet kompetanse på et infrastruktur-felt, eller har behov for onsite-ressurser? Fortvil ikke. Atea kan hjelpe deg med akkurat den stillingsmengden og kompetansen din virksomhet har behov for. 

Å bestille en konsulent hos oss skal være enkelt og effektivt, og vi har til enhver tid dyktige konsulenter som kan bistå deg som kunde. Konsulentene kan leies ut over både korte- og lange perioder. Atea har lang erfaring med å finne "rett mann på rett plass".  

Vi hjelper deg med: 

  • Support/on site: Atea kan bistå din support-avdeling. Vi har dyktige konsulenter som bidrar med 1.- og 2. linje-support, som trigges av å ha deg som kunde i fokus og å av yte topp service.
  • Din IT-medarbeider: Er din virksomhet blant de som ikke har en egen on site IT-avdeling, men som innimellom har behov for en konsulent på huset? En av våre hus-konsulenter kan være løsningen, som kan være hos dere akkurat den mengden dere ønsker. 
  • Utrulling/flytting: For mange IT-ansvarlige betyr store utrullinger eller flytting ekstra planlegging, og det er ikke alltid det lar seg gjøre kun med egen bemanning. Vi har kompetente og profesjonelle konsulenter med lang erfaring, og løser gjerne utfordringen for deg.
  • Bistand ved ansettelse: Ansettelse av nye ressurser er ofte en tidkrevende og utfordrende prosess. Sammen med våre underleverandører bistår vi gjerne med å finne rett person, enten til utleie eller ansettelse. Våre egne konsulenter kan også bistå underveis (i nyansattes oppsigelsestid).
  • Bistand ved permisjon/sykdom/ferietid: Alle virksomheter utsettes for bemanningsproblematikk ved permisjon, sykdom og/eller ferietid. Våre konsulenter erstatter gjerne IT-konsulenten det gjelder over en gitt periode.

 

 

Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer