On Premise

Datasenter On Premise må kunne driftes, overvåkes, skaleres og administreres enkelt sammen med dine løsninger i skyen. Den hybride reisen er fremtiden, og vi hjelper deg gjerne på veien.

Datasenter On Premise: Alt fra det fysiske datarommet med effektive løsninger for strøm og kjøling, servere, lagring og nettverkskomponenter - til hyperkonvergerte løsninger, drift og forvaltning (management).

Virtualisering av ressurser, som prosesseringskapasitet, lagring og nettverk, stiller nye krav til et effektivt og automatisert management. Ressurser definert i programvarelaget (Software Defined Everything) gir muligheter vi ikke så for oss for kort tid siden. Det er en aksellerende utvikling på området. Enorme datamengder og forventninger til rask tilgang på disse i effektive beslutningsprosesser stiller store krav til løsningen i datasenteret ditt. 

Datasenter On Premise må kunne driftes, overvåkes, skaleres og administreres enkelt sammen med dine løsninger i skyen. Den hybride reisen er fremtiden.

Atea har lang erfaring som integrator og leverandør av tradisjonelle løsninger innen IT-infrastruktur. Vi har et tett samarbeid med ledende leverandører som HP Enterprise, EMC, Cisco, IBM, VMware og Microsoft. Du kan derfor være trygg på at du og din virksomhet får tilgang til det ypperste av fremtidsrettede teknologiplattformer.

 

  

 

Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer