Tilbake til VMware

vSphere

vSphere-plattformen er det beste server virtualiserings-grunnlaget for dine applikasjoner, skytjenester og din forretning. vSphere hjelper deg med å få best mulig ytelse, tilgjengelighet og effektivitet fra din infrastruktur og applikasjoner. Det er det ideelle grunnlaget for ethvert skymiljø.

Kraftig, fleksibel og sikker

VMware vSphere, bransjens ledende virtualiseringsplattform gir deg en kraftig, fleksibel og sikker forretningsdrift. vSphere versjon 6.5 gir fart på den digitale omstillingen til hybride skyløsninger.

VMware vSphere 6.5 støtter både eksisterende og neste generasjons programmer gjennom følgende:

Hvorfor oppgradere til versjon 6.5?

vSphere 6.5 har en svært tilgjengelig og fleksibel forespørselsbasert infrastruktur som er en ideell basis for ethvert skymiljø. Den tilbyr innovasjoner som underletter den digitale omstillingen for selskapet og forenkler arbeidet for IT-ansvarlige, slik at de får frigjort tid og kan konsentrere seg om nyskaping snarere enn å opprettholde status quo. vSphere 6.5 er også basisen for VMwares pågående hybride skystrategi, og er et krav til arkitekturer som omfatter flere nettskyer. 

Her er noen av de viktigste nye mulighetene i vSphere 6.5:

 

Forenklet arkitektur og strømlinjeformet drift – funksjonene i vCenter Server Appliance øker effektiviteten med REST-baserte API-er for enkel automatisering, innebygd vCenter Server Appliance med høy tilgjengelighet, filbasert sikkerhetskopiering og gjenoppretting. Samt samordnede oppdateringer for OS, vCenter Server og database.

 

Moderne brukergrensesnitt – HTML5-basert vSphere-klient som gir høy ytelse og god brukervennlighet.

 

Omfattende innebygd sikkerhet – vSphere Encryption og kryptert vMotion beskytter lagrede data og data under overføring. Secure Boot forhindrer tukling med hypervisor- og gjesteoperativsystemer. Revisjonslogging sørger for rettsteknisk informasjon som bidrar til forståelsen av hvem som gjorde hva, når og hvor i tilfeller med sikkerhetstrusler.

 

Proaktiv datasenterstyring – Prediktiv DRS lærer seg miljøet ditt og sørger for forebyggende ombalansering av arbeid ved nært forestående behov og belastningstopper – noe som eliminerer ressurskonflikter før de oppstår. Proaktiv HA forutser maskinvaresvikt og benytter VSphere vMotion til å omdirigere arbeid til problemfrie servere før svikten oppstår.

 

vSphere integrerte containere – vSphere Integrated Containers gir deg en konsernbasert containerinfrastruktur som leverer det beste fra begge verdener til utviklere og vSphere-driftsteam. Den gjør det mulig å kjøre containere side om side med virtuelle maskiner på samme vSphere-infrastruktur uten behov for nye verktøy.

 

Avansert prosessorstøtte – Økt skalering muliggjør støtte for ethvert program. vSphere 6.5 støtter de nyeste x86-baserte brikkesettene, enhetene, driverne og gjesteoperativsystemene.

Ønsker du vite mer?

Tilbake til VMware
Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer