Tilbake til VMware

Velkommen til VMware Workspace ONE

VMware er ledende i bransjen når det gjelder leveranse av den sikre digitale arbeidsflaten. En arbeidsflate som gir effektivitet, og en forenklet måte å håndtere brukere, enheter og applikasjoner. VMwares digitale arbeidsflate gir sluttbrukeren en enkel og problemfri tilgang til alle forretningsområders ressurser- uavhengig av type enhet. Samtidig får du en sikker og kraftfull plattform hvor du kan bygge opp nye og gjenoppbygge eksisterende forretningsprosesser. Alt dette betyr en mere effektiv og mobil arbeidsstyrke til å konkurrere på markedet.

Frihet og mobilitet for medarbeideren

Med VMware Workspace ONE er det slutt på kronglete bytte mellom applikasjoner, og slutt på å skulle huske forskjellige passord. Det er tid for enkelhet over alt annet. Forestill deg en hverdag, hvor hele din arbeidsflate ligger samlet i ETT vindu. På akkurat den enheten du ønsker, og med EN sign-on.

Det er derfor vi kaller det ONE.

Sikkerhet for bedriften

I Workspace ONE er sikkerhet topprioritert, derfor har vi bl.a. Identity Manager, som sikrer at deres IT-avdeling kan beskytte mot kompromitterende enheter. For oss er Enterprise Secure ikke bare noe vi sier

IT sjefens beste venn

Som IT sjef kan det være vanskelig å etterleve dine brukeres ønske om BYOD og enkel bruk av f.eks applikasjoner. Du har sikkert applikasjoner on-premise, bruker O365, samt andre SaaS løsninger, og ikke minst skal du jo også tenke på sikkerheten. Men det er det nå slutt på! Endelig har du mulighet for at gi dine brukere det de vil ha, samtidig med at du har full kontroll, og ikke minst - at sikkerheten er på topp.

VMware kaller det: Consumer Simple – Enterprise Secure.

Prøv det gratis

Se med dine egne øyne, hvordan Workspace ONE gir deg hele din digitale arbeidsflate samlet ett sted. Klikk nedenfor, så inviterer vi deg inn til Testdrive, som er VMwares demoverden. Det er naturligvis gratis.

Trå inn i den nye arbeidsvirkeligheten: Enkelt for dine brukere. Sikkert for din bedrift.

Atea og VMware

Din perfekte digitale workspace match. Det moderne arbeidsliv understøttes og utvikles av VMwares Workspace One. Uansett hvordan dine medarbeidere har bruk for å benytte applikasjoner, SaaS løsninger, interne ressurser og virtuelle desktops – så håndteres alt i et samlet brukervennlig interface, som stilles til rådighet på alle plattformer. Når vi kombinerer det med Ateas massive erfaring innenfor både installasjon og drift av mobilitet og identitetsløsninger, gir vi deres bedrift en unik mulighet for å høste verdien av digitalisering og mulighetene den digitale arbeidsflate gir.

Derfor er Atea og VMware den perfekte match.

Vil du vite mer?

Kunne du tenke deg å ha dialog om hvordan din bedrift tar neste skritt mot å gi deres brukere den optimale digitale arbeidsplass? Atea kjører produsentuavhengige workshops og veileder dere gjerne videre.

Tilbake til VMware
Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer