video

Atea Mobil Sikkerhet

Smarttelefonen er et verktøy som flere og flere av oss bruker til mye mer enn bare SMS og samtaler. Vi sender og mottar mail. Vi leser dokumenter. Vi bestiller produkter og betaler for tjenester. Det gjør at mobilen i prinsippet er en liten, men kraftig datamaskin, full av sensitiv informasjon vi ikke vil miste. Derfor må du tenke sikkerhet på mobil på samme måte som du tenker sikkerhet i forhold til datamaskinen på jobb. Hvis ikke kan mobilen bli en bakdør rett inn i din bedrift.

For å sikre din bedrifts mobiltelefoner tilbyr vi i samarbeid med Checkpoint markedets mest avanserte sikkerhetskonsept. Det sikrer deg mot virus, hacking og andre ondsinnede mobiltelefonangrep. Nå og i fremtiden.

  • Check Point SandBlast Mobile leverer markedets beste beskyttelse mot både kjente og ukjente trusler for mobile enheter. Det gir optimal beskyttelse mot alle typer avanserte angreps- former mot enheten. Den dekker også apper og nettverket, og har gjennom tester levert bransjens høyeste score på «trusselfangst» for både iOS og Android.
  • Intelligente løsninger basert på AI fungerer i nåtid. Alarmer generert ved datainnbrudd utløser automatiserte aksjonspunkter og mottiltak umiddelbart via sms og e-post, eller oppringning per telefon mht nivå i responsavtale.
  • Synlighet i loggene gjør at sikkerhetsteamet raskt kan identifisere utsatte enheter og gjennomføre tiltak for å få kontroll på situasjonen. Loggene fra løsningen kan også bli matet direkte inn i den eksisterende SIEM-løsningen (security information and event management) din bedrift benytter som sin plattform.
  • Løsningen er GDPR compliant ved at den øker beskyttelsen av persondata mot samtids trussel- bilde og samtidig kan settes opp som en automatisert tjeneste/utrykning ved å kombinere et IRT (Incident Response Team)

Det gir ro i sinnet å alltid ha et nøyaktig bilde av hvilke typer trusler enheter på nettverket møter, samt detaljert informasjon om hva som gjøres for å redusere disse risikoene. Ta kontakt for en sikrere mobilhverdag på atea.no/mobilsikkerhet. Vi tilbyr lokal sikkerhetskompetanse fra Hammerfest i Nord til Kristiansand i sør for kun 34 kroner per bruker.

Atea Mobil – Framtidens mobilleverandør

Som Skandinavias største IT- og teknologiselskap har vi kompetansen, produktene, kundeservicen og dekningen til å hjelpe bedrifter fra tradisjonell mobiltelefoni og over til morgensdagens mobile løsninger. Gjennom å utnytte potensialet som ligger i smarttelefonen og realisere mulighetene i den teknologiske utviklingen skal vi å ta opp kampen med de tradisjonelle mobiloperatørene.

 

Jeg vite mer

Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer