Atea Mobil Bedrift

Arbeid der du er, uten begrensninger

Med Atea Mobil Bedrift blir kundesamtaler nå enklere å administrere!

Atea Mobil Bedrift hjelper deg til å alltid behandle kunder på en profesjonell måte, minimere risikoen for missede samtaler og samtidig frigjøre tid som kan brukes på annet. Du kan enkelt velge om du vil ringe fra en PC, mobil eller stasjonær telefon, bygge på med flere brukere og flere funksjoner eller strippe bort slik det passer din bedrift. Atea Mobil Bedrift hjelper deg til å gi riktig service og sørge for at kundene raskt får hjelp. Hvis du er opptatt når en kunde ringer, blir kunden guidet videre til en kollega som er tilgjengelig. 

Kombinert med Atea Mobil App er du alltid tilgjengelig for kundene dine. Du får tilgang til alle praktiske sentralbordsfunksjoner direkte på mobiltelefonen -uansett hvor du er. 

Alle funksjonene du trenger og litt til

Løsningen inkluderer blant annet disse funksjonene:

 • En svargruppe med kø- og velkomstmelding - Legge alle selgere i en og samme svargruppe, slik at innkommende samtaler alltid ender opp hos noen som kan håndtere saken.  Fordel og prioriter innkommende anrop mellom påloggede selgere. Er alle opptatt, settes anropet i kø og går til første ledige selger. Alle i svargruppen kan hjelpe til med å behandle samtaler. Velkomstbeskjed, gruppeadministering, telefonsvarer og kø med 1-5 plasser er inkludert.
 • Henvisning & Status - Den som ringer får raskt beskjed om hvorfor en ansatt ikke svarer og når den ansatte er tilgjengelig igjen. Kolleger kan også se hverandres status, og om de allerede er opptatte med en samtale.
 • Mobilapp for sentralbordfunksjoner og Administratorgrensesnitt - App for de ansatte. Lett å endre status, sette over samtaler, logge inn i en gruppe og koble sammen samtaler. Som administrator kan du også endre åpningstider, velkomstmelding, og legg til/fjerne og logge inn/ut kolleger i en gruppe.
 • Personlig hjelp - Du kan få en personlig teknikker som hjelper deg med å komme i gang når det nye sentralbordet skal aktiveres. Vi kan også tilby instruktørledet opplæring tilpasset dine behov.
 • Gratis samtaler innad i selskapetAlle samtaler mellom ansatte er gratis i Norge.
 • TelefonsvarerInkludert for alle ansatte og svargrupper. Du kan selv velge hvem som skal motta SMS-varsel når det har blitt lagt igjen talemeldinger i en svargruppe.
 • Bedriftskatalog - I appen vil du se alle kolleger og andre kontakter, og enkelt overføre en samtale.

Tilleggs-løsninger:

Tilpass Atea Mobil Sentralbord til å fylle din bedrifts behov. Velg mellom en rekke tilleggs-løsninger.

 • Flere svargrupper
  Legg til flere svargrupper som kan hjelpe hverandre å svare på innkommende samtaler, alltid med egen velkomstbeskjed, gruppeadministrering, kø og telefonsvarer.
 • Henvisning og linjestatus
  Du kan enkelt se kollegers henvisning/status og kunden får beskjed om hvorfor samtalen ikke besvares. Linjestatus viser om kollegaen er ledig eller opptatt i en samtale. Selvfølgelig kan du velge om henvisningen gjelder for både fast- og mobilnummer, og kan forklare om du f.eks har gått for dagen eller på ferie.
 • Fast telefonnummer til ansatte
  Gir f.eks muligheten til å skille mellom private samtaler og jobbsamtaler.
 • Fast telefonnummer til svargruppe/menystyring
  Bytt svargruppens mobilnummer mot ett fastnummer. Ett lokalt fastnummer kan, f.eks, være en viktig del av markedsføringen.
 • Samtalestatistikk
  Tilgjengelig for administratoren og viser samtalestatistikk for svargrupper og brukere. Statistikken kan analyseres i grafer og tabeller eller eksporteres til f.eks Microsoft Excel.
 • Menystyring
  Gir muligheten til å opprette talesvarmeny der innringer selv navigerer til passende avdeling i din bedrift. Eksempel: "For salgsavdelingen, tast 1. For support, tast 2." Hver menystyring kan ha opptil seks siffervalg.
 • Ekstra nummer
  Legg til ytterligere fast eller mobilt nummer som ikke er knyttet til en person eller gruppe.
Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer