Svitsj, swap og bytt til Atea Mobil.

Få Summetone i Microsoft Teams.

Microsoft Teams har gjort det enkelt å snakke sammen på jobb og i bedriften. Nå blir det enda enklere. Med nyheten Summetone og telefoni i Microsoft Teams blir håndtering av telefonsamtaler smart, sikkert og sømløst.

 

Våre tjenester og produkter

Atea Mobil tilbyr en rekke ulike tjenester og produkter, designet for å gjøre din bedrift og dine ansattes arbeidsdag enklere, mer effektiv og mer strukturert.

Atea Mobil bedrift

Arbeid der du er, uten begrensninger.
Med Atea Mobil Bedrift er du alltid tilgjengelig for kundene dine. Atea Mobil Bedrift inneholder en rekke tjenester som sammen bidrar til å gjøre kundebehandling enklere og mer effektivt. Sett opp automatiske svargrupper, velkomstmenyer og køer slik at kunder raskere kommer frem til riktig person og får den servicen de forventer.

 

Atea Mobil App

Ta med deg sentralbordet over alt. Jobb når som helst og hvor som helst.

Med Atea Mobil App får du tilgang til alle praktiske sentralbord-funksjoner direkte på mobiltelefonen, uansett hvor du er.

 

Atea Mobil Fakturakontroll

Atea Mobil Fakturakontroll gjør det lett å skille mellom hva som er jobbrelatert og hva som er privat mobilbruk, samt å finne ut hvem som skal betale hva på de ansattes mobilregninger.

Få full kontroll på kostnader og spar tid og penger med Atea Mobil Fakturakontroll.

 

Fakturering

Velg den fakturametoden som passer din bedrift best. 

 

Atea Smartphone

Mobiltelefonen er ikke lenger bare en telefon. Vi ser en rask teknologisk utvikling hvor den mobile enheten står sentralt, også som PC, arbeidsplass og en viktig del av ditt sosiale liv. Atea har derfor utviklet konseptet Atea Smartphone, som skal sikre deg og dine medarbeidere rask tilgang til enheter, samtidig som bedriften får en forutsigbarhet rundt kostnadene. 

 

Atea Mobil Sikkerhet

Smarttelefonen er et verktøy som flere og flere av oss bruker til mye mer enn bare SMS og samtaler. Vi sender og mottar mail. Vi leser dokumenter. Vi bestiller produkter og betaler for tjenester. Det gjør at mobilen i prinsippet er en liten, men kraftig datamaskin, full av sensitiv informasjon vi ikke vil miste. Derfor må du tenke sikkerhet på mobil på samme måte som du tenker sikkerhet i forhold til datamaskinen på jobb. Hvis ikke kan mobilen bli en bakdør rett inn i din bedrift.

Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer