Tilbake til Atea Mobil

Hvorfor Atea

Mobilmarkedet for bedrifter er et duopol hvor Telenor og Telia forsyner seg med 95% av kundene og marginer på 30-40%. Som ny aktør utfordrer Atea dagens duopol med lavere priser, ingen bindingstid og store datapakker som kan disponeres fritt for alle ansatte. Kort sagt: Mer av kaka til din bedrift!

 

Stort databehov? Få skreddersydd tilbud!

For bedrifter med store databehov kan det lønne seg å få en skreddersydd avtale på en stor datapakke som kan disponeres fritt for alle ansatte. Ved å skreddersy en pakke for samlet databehov, får bedriften bedre forutsigbarhet på kostnadene og de ansatte større fleksibilitet i mobilbruken. Skriv ditt telefonnummer her, så tar vi kontakt for å skreddersy et tilbud:

Kontakt meg

 

Med Atea får du en mobiloperatør for fremtiden

Atea er Norges ledende systemintegrator og kan hjelpe bedriften med alle mulighetene digitaliseringen åpner for. Som Atea-kunde får du blant annet tilgang til landets fremste sikkerhetsmiljø og eksperter innen effektiv utnyttelse av den bærbare datamaskinen mobilen er. Ved å velge en mobiloperatør som er ekspert på digitalisering får du mer av kaka i dag og flere muligheter i morgen!

Vil du ha en gratis workshop hvor vi ser på mulighetene for din bedrift? Atea har rådgivere fra Hammerfest i nord til Kristiansand i sør, så du kan få workshop der du er.

Book en workshop

 

 

Tilbake til Atea Mobil
Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer