Tilbake til Mobil

Hvorfor Atea Mobil

Som ny aktør utfordrer Atea dagens duopol med lavere priser, ingen bindingstid og store datapakker som kan disponeres fritt for alle ansatte.

Stort databehov? Få skreddersydd tilbud!

For bedrifter med store databehov kan det lønne seg å få en skreddersydd avtale på en stor datapakke som kan disponeres fritt for alle ansatte. Ved å skreddersy en pakke for samlet databehov, får bedriften bedre forutsigbarhet på kostnadene og de ansatte større fleksibilitet i mobilbruken. Skriv ditt telefonnummer her, så tar vi kontakt for å skreddersy et tilbud:

Kontakt meg

 

Med Atea får du en mobiloperatør for fremtiden

Atea er Norges ledende systemintegrator og kan hjelpe bedriften med alle mulighetene digitaliseringen åpner for. Som Atea-kunde får du blant annet tilgang til landets fremste sikkerhetsmiljø og eksperter innen effektiv utnyttelse av den bærbare datamaskinen mobilen er. Ved å velge en mobiloperatør som er ekspert på digitalisering får du mer av kaka i dag og flere muligheter i morgen!

Vil du ha en gratis workshop hvor vi ser på mulighetene for din bedrift? Atea har rådgivere fra Hammerfest i nord til Kristiansand i sør, så du kan få workshop der du er.

 

Book en workshop

Tilbake til Mobil
Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer