Apple Special Event

Skole-event 27. mars 2018

Høydepunkert

En utrolig måte å utforske, skape og lære på

En praktfull 9,7 - tommers Retina-skjerm. Rask trådløs tilkobling og et batteri som varer hele dagen. To avanserte kameraer. Støtte for Apple Pencil. Og iOS 11, som gjør iPaden kraftigere, mer intelligent og mer skreddersydd for deg, så du kan gjøre mye mer enn noen gang tidligere. I tillegg får du fantastiske utdanningsapper på App Store – inkludert opplevelser med utvidet virkelighet. iPad er en utrolig måte å lære på.

Viktige punkter

 • Lekker 9,7-tommersm Retina-skjerm 1 
 • Kraftig A10 Fusion-chip
 • Rask trådløs tilkobling 2
 • Heldagsbatteri 3 
 • Avanserte kameraer på begge sider
 • Touch ID gjør det enkelt og sikkert å låse opp iPaden
 • Legg til Apple Pencil, og iPad er en utrolig måte å lære på 4

iPad - 6. generasjon

Apple presenterte flere store nyheter 12 september. Det kom nye iPhone modeller, Apple Watch Series 3 og Apple TV 4K

En ren design i glass. Avanserte kameraer. A11 Bionic-chip. Trådløs lading.1 

iPhone 8 Plus og iPhone 8 En ny generasjon iPhone. Laget i det sterkeste glasset noen smarttelefon har hatt, og et aluminiumsbånd i en legering som benyttes i romfartsindustrien. Lader trådløst.1 Vann- og støvbestandig.2 4,7- tommers og 5,5-tommers Retina HD-skjerm med True Tone.3 12 MP kameraer med ny sensor og avansert signalprosessor. Dobbelt 12 MP kamera på iPhone 8 Plus med forbedret Portrettmodus med ny Portrettlyssetting.4 Med kraften fra A11 Bionic, den smarteste og kraftigste chipen som noen gang er brukt i en smarttelefon. Støtter opplevelser med utvidet virkelighet i spill og apper. Med iPhone 8 Plus har intelligens aldri sett bedre ut.

Fås i fargene stellasort, sølv og gull.  

iPhone X. Du har aldri sett maken til den. Den har aldri sett maken til deg.

iPhone X har en ny design med skjerm på hele forsiden – en 5,8-tommers Super Retina HD-skjerm med HDR og True Tone.1 Laget i det sterkeste glasset noen smarttelefon har hatt, og et bånd av rustfritt, kirurgisk stål. Lader trådløst.2 Vann- og støvbestandig.3 Dobbelt 12 MP kamera med dobbel optisk bildestabilisering tar flotte bilder, selv i dårlig lys. TrueDepth-kamera med Portrettmodus for selfier og ny Portrettlyssetting.4 Avansert ansiktsgjenkjenning låser opp iPhone X sikkert – med bare et blikk. Med kraften fra A11 Bionic, den smarteste og kraftigste chipen som noen gang er brukt i en smarttelefon. Støtter opplevelser med utvidet virkelighet i spill og apper. Med iPhone X starter en ny æra for iPhone. 

Viktige punkter

 • 5,8-tommers Super Retina HD-skjerm med HDR og True Tone1
 • design i glass og rustfritt stål, vann- og støvbestandig3
 • dobbelt 12 MP kamera med dobbel OIS, Portrettmodus, Portrettlyssetting og 4K-video opptil 60 bps4
 • 7 MP TrueDepth-kamera på forsiden med Portrettmodus og Portrettlyssetting4
 • Face ID for sikker godkjenning
 • A11 Bionic, den kraftigste og smarteste chipen i en smarttelefon
 • trådløs lading – fungerer med Qi-ladere2

Fås i fargene stellasort og sølv. 

 

Briljant bildekvalitet. Det nyeste og beste innholdet.

Apple TV 4K gjør filmene og TV-programmene du liker, til en enda større seeropplevelse. Hver minste detalj i videoene kommer til syne – i en mer naturtro bildekvalitet. Se innhold fra iTunes og apper som NRK1, Netflixog HBO, eller bruk Siri Remote til å finne akkurat det du vil se3. Bildene du tar med iPhonen din, kan du også vise frem på TV-en. 4K HDR er her. Og kvaliteten er briljant.

Viktige punkter

 • 4K HDR (Dolby Vision og HDR10) for imponerende bildekvalitet
 • Dolby Digital Plus 7.1-surroundlyd
 • A10X Fusion-chip for superrask grafikk og ytelse
 • Talesøk med Siri Remote
 • Se bilder og videoer fra iPhone og iPad på TV-en
 • NRK1, Netflix2, HBO og tusenvis av andre apper i App Store3 

 

Sterkere i alle disipliner

Smartere motivator. En enda bedre pulsmåler. Favorittspillelistene dine rett på håndleddet. Og innebygd høydemåler. Apple Watch Series 3. Nå kan du være på nett og holde deg mer aktiv og motivert enn noen gang.

Mål alle treningsøktene dine – fra løping og sykling til intervalltrening. Registrer og del daglig aktivitet, og få motivasjonen du trenger for å nå målene dine. Få hjelp til å redusere stress i hverdagen og mål pulsen mer nøyaktig. Synkroniser favorittspillelistene dine automatisk til klokken. Hold kontakten med de du bryr deg om – og vær oppdatert på det som skjer.

Viktige punkter

 • GPS og høydemåler registrerer distanse og stigning
 • Ny tokjerners prosessor for raskere ytelse i apper1
 • Suveren sportsklokke og smart aktivitetsmåler
 • Svømmesikker, så du kan trygt hoppe i både basseng og saltvann2
 • Urkasse av aluminium
 • watchOS 4 er blitt smartere og enda mer intuitivt

Apple Watch Series 3 med Cellular er foreløpig ikke tilgjengelig i Norge.

iPad - 6 generasjon

Skjermstørrelsen måles diagonalt. Abonnement for datatrafikk kreves. Ta kontakt med operatøren for mer informasjon. Hastigheten vil variere med forholdene på stedet. Batteritiden varierer etter konfigurasjon og bruk. På www.apple.com/no/batteries finner du mer informasjon. Apple Pencil selges separat.  

iPhone 8 og iPhone 8 Plus

1Ladeplate selges separat. 2iPhone 8 og iPhone 8 Plus ble testet under kontrollerte laboratorieforhold og har en sprut-, vann- og støvbestandighetsrangering på IP67 i henhold til IEC-standard 60529. Sprut-, vann- og støvbestandighet er ikke en permanent tilstand og kan bli svekket, også ved normal bruk. Ikke lad en våt iPhone. Hvordan du rengjør og tørker den, står beskrevet i brukerveiledningen. Garantien dekker ikke skader forårsaket av væske. 3Skjermstørrelsen måles diagonalt. 4Portrettlyssetting er tilgjengelig i betaversjon. 

iPhone X

1Skjermen på iPhone X har avrundede hjørner. Målt som et rektangel er skjermen 148,6 mm diagonalt. Den faktiske synlige skjermflaten er mindre.Ladeplate selges separat.iPhone X ble testet under kontrollerte laboratorieforhold og har en sprut-, vann- og støvbestandighetsrangering på IP67 i henhold til IEC-standard 60529. Sprut-, vann- og støvbestandighet er ikke en permanent tilstand og kan bli svekket, også ved normal bruk. Ikke lad en våt iPhone. Hvordan du rengjør og tørker den, står beskrevet i brukerveiledningen. Garantien dekker ikke skader forårsaket av væske.Portrettlyssetting er tilgjengelig i betaversjon. 

Apple TV 4K

1NRK er kun tilgjengelig i Norge. 2Krever Netflix-abonnement. 3Abonnement kan være nødvendig for å få tilgang til enkelte typer innhold. Ikke alt innhold er tilgjengelig i 4K HDR. 4K-oppløsning krever en 4K-kompatibel TV. Kvaliteten på avspillingen avhenger av maskinvaren og internettforbindelsen. Tilgjengelig på iTunes. Hvilke titler som er tilgjengelige, kan bli endret. Enkelte apper er ikke tilgjengelige i alle områder. Hvilke apper som er tilgjengelige, kan bli endret. 

Apple Watch Series 3 (GPS)

Apple Watch Series 3 (GPS) krever iPhone 5s eller nyere med iOS 11 eller nyere. 1Sammenlignet med forrige generasjon. 2ISO-standard 22810:2010. Kan brukes til aktiviteter nær vannoverflaten, for eksempel svømming. Det anbefales ikke å bruke klokken til vannaktiviteter som innebærer høy hastighet eller nedsenking i dypt vann.

Se film

Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer