Atea skole

Læring for fremtiden

For å sikre at prosjekter for å forbedre læring gjennom teknologi blir vellykket er det viktig å velge rett partner. Atea tilbyr støtte og råd i alle faser av prosessen. Du får dermed en komplett utdanningsløsning.

Rådgivning

Atea gir råd og støtte om hvordan skolen kan bruke riktige teknologiske løsninger til å forbedre læringsutbyttet for elevene.

Planlegging

Det krever mye planlegging å sikre at din investering i teknologi leverer forventede resultater. Atea har lang erfaring og kompetanse til å hjelpe skoler og kommuner. Vi bistår med planlegging fra opprinnelig idé eller visjon, og hele veien gjennom prosessen.

Implementering

Atea tar ansvar for at alt blir riktig implementert for å støtte din visjon og plan. Dette gjelder enten du skal distribuere noen få enheter på skolen, mange tusen i kommunen, og om du skal bygge en solid og pålitelig infrastruktur som sørger for at alt fungerer til enhver tid.

Pedagogisk trening

Investering i riktig utdanningsteknologi er bare en del av svaret til bedre læring. Teknologiske verktøy alene vil ikke forandre læring. Atea hjelper deg med å utvikle pedagogiske opplæringsplaner på et bredt spekter av emner. Dette sikrer at lærerne er i stand til å bruke teknologiverktøy for å virkelig påvirke læring og gi nye og spennende læringsmuligheter i klasserommet.

Les mer om pedagogisk trening 

Hvordan kan bruk av utdanningsteknologi i skolen utgjøre en forskjell?

Vi viser deg mulighetene som finnes, enten du er rektor, IT-rådgiver, inspektør eller lærer.

Seminar og kurs

Du kan også delta på et av de mange seminarer og kurs vi arrangerer – og bli inspirert! Send en e-post til skole@atea.no med dine kontaktdetaljer og hva du er interessert i, så blir du invitert til relevante arrangementer.

 

 

Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer