Tilbake til Fokus

Få fart på din reise til et moderne datasenter med Flash. Med Dell EMC sine Flash løsninger får du den nyeste teknologien og den beste ytelsen. Her kan du lese mer om ulike alternativ og få gode tips fra en av våre spesialister. Med en portefølje av bransjeledende All-Flash-produkter, spesialbygd med de mest avanserte funksjonene og mulighetene som er tilgjengelige med rimelige, fleksible og effektive løsninger. Vi mener Flash er den nye normalen og før 2026 vil nesten alle arbeidsoppgaver være flyttet fra HDD til Flash.

Flash tar over på bred front. Hovedsakelig grunnet forbedring av ytelse, men begrunnelsene øker i antall. Trikset er å velge den riktige løsningen for din virksomhet. Vi er i den fjerde generasjonen av flash-lagring, og nå henger også arkitekturen med de raske diskene. Scale-out er begrepet som indikerer at det er mulig å utvide flash-lagring betydelig uten å miste ytelse. Dessuten faller prisene raskt på flash. 

Les resten av reportasjen "Er din mobiltelefon raskere enn ditt datasenter" her. 

5 tips fra vår EMC-spesialist

Det er i dag mange gode grunner til å velge en flash-basert løsning mener Frank-Kristian Dahl, Sjefskonsulent og lagringsarkitekt i Atea, men det er flere viktige ting å vurdere når du tar steget over til flash.

Her er Frank-Kristians fem beste tips

Sensommeren 2015 ble Bilias IT-system seigt som sirup. Det kunde ta 30 minutter å logge inn og frustrasjonen blant de 3000 medarbeiderne vokste. Bilia bruker en virtuell desktop løsning som sentraliserer og forenkler IT administrasjon. Sensommeren 2015, oppsto problemer i forbindelse med en oppgradering og migrering av brukere til Bilias nye IT-miljø. 

 

Les kundecaset om Bilia sin flashløsning

Møt oss på Community

Atea Community er Norges største IT-konferanse. I år arrangeres Atea Community i de åtte største byene i Norge for å gi deg mulighet til å delta i den byen som passer best for deg. Hver by vil ha flere parallelle foredrag slik at det blir enkelt å finne noe som passer ditt fagfelt.

Pris for deltagelse på Atea Community 2016:

Standardpris: 2.000,- per person
Pris deltagelse på middag: 500,- per person

Meld deg på en by nære deg på AteaCommunity.no

Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer