Gå til hovedinnhold Gå til hovedsøk
Språk
Chat
Offline
No operator is currently available
Do you need help? Please contact our customer service.
Ny kunde
Chat
Offline
No operator is currently available
Do you need help? Please contact our customer service.

Samarbeid på alle enheter og plattformer

Sett sammen læreplanen ved hjelp av velkjente programmer og filer som alltid er tilgjengelige og oppdateres i sanntid. Office fungerer akkurat som deg: overalt. Office 365 for utdanning fungerer på alle Android-, iOS- og Windows-enheter.

Microsoft Teams

Teams er et digital plattform som samler samtaler, innhold og programmer på ett sted. Lærere kan opprette samarbeidende klasserom, knytte seg til hverandre i profesjonelle læringsfellesskap og kommunisere med ansatte – alt på ett sted i Office 365 for utdanning.


OneNote: En ultimat notatbok til organisering og samarbeid

Organiser klassemateriale og lag oppgaver med håndskrevet tekst, webinnhold og til og med lyd og video fra enhetene dine. Deretter kan du enkelt samarbeide med elever og kollegaer.


Samarbeid på dokumenter

Inviter små eller store grupper til å jobbe sammen med deg i sanntid i Word, Excel eller PowerPoint 2016 eller Office Online. Du kan enkelt legge til, svare på og spore opp alle oppdateringer i én enkelt versjon av dokumentet.



Elevene blir selvstendige lesere

Uavhengig av alder og evner kan elevene tilpasse studiene sine slik at de ved å redusere det visuelle mylderet kan fremheve, uttale tekst og bryte tekst ned til stavelser. På den måten kan de forbedrer leseferdighetene sine.