Til forsiden

Ut på tur, uten spor

Atea er en stolt samarbeidspartner med DNT og støtter arbeidet med å fremme folkehelsen. Atea og DNT ønsker å bidra med å skape gode opplevelser før, under og etter turen – hele livet.

Friluftsliv blir stadig mer populært og flere tar steget ut for å oppleve naturen både på dagstur og overnatting i telt eller hengekøye. Allemannsretten sier at vi kan oppholde oss i utmarka, mer eller mindre fritt. Men hva er egentlig allemannsretten? Kan man bade fra private brygger? Hvordan er bålreglene og hva kan man faktisk kaste i naturen? For ikke å snakke om hvordan skal man egentlig gå på do utendørs?

Svarene får du i det digitale kurset «Sporløs ferdsel», som handler om hvordan skånsomt ferdes i naturen.

Tar vi vare på naturen bidrar vi til at også fremtidige generasjoner kan ferdes i verdens vakreste og kortreiste steder her hjemme i Norge.

Sporløs ferdsel er utviklet av DNT i samarbeid med teknologipartner Atea.

 

Atea og DNT

I over 50 år har Atea bygget hele Norge med IT gjennom teknologi av og for mennesker. Vi brenner for et varmere, smartere og mer bærekraftig samfunn hvor teknologi kan være med på å gjøre en forskjell i dag – og i morgen. Fremtiden er ikke noe som skjer, det er noe vi skaper sammen.

Tenk om det beste du vet kan bli enda bedre. At du blir varslet når hyttene begynner å bli fulle, får beskjed om dårlig vær og mottar gode tips om alternative turer.

Teknologi gir oss naturelskere mange nye muligheter og gjøre det enklere for flere å ta del i det fineste vi i Norge har. Gjennom å skape nye og brukervennlige tjenester, for både nysgjerrige nybegynnere og erfarne fjellgeiter, skal vi nå løfte naturopplevelsen til nye høyder.