Til hovedinnhald
Tilbake til Digital arbeidsplass

Teknologi som en tjeneste

Hvorfor eie når man kan leie?

Mange virksomheter ønsker å tjenesteutsette IT-driften og leie i stedet for å eie. Dette er en av de viktigste trendene innenfor teknologibransjen – og i våre egne liv er det stadig flere som hopper over på abonnementsløsninger. Hvorfor eie når man kan leie? Det er lønnsomt, skalerbart, sikkert, bærekraftig og fleksibelt. Under finner du mer informasjon om de ulike tjenestekonseptene.

PC som en tjeneste

Nå får du en skalerbar, fleksibel og ressursbesparende tjeneste for PC-innkjøp hos Atea. PC som en tjeneste omfatter alt fra anskaffelse, konfigurasjon, oppdatering, administrasjon, support, drift, selvbetjening og gjenvinning. Dette er en enkel, sikker og bærekraftig løsning som er elsket av ansatte, IT og økonomi.

 

dame som holder mobiltelefon.foto

Mobil som en tjeneste

Mobil som en tjeneste er et komplett tjenestekonsept som er nøye tilpasset virksomheters behov for håndtering av mobiltelefoner. Vi håndterer alt det praktiske fra anskaffelse, klargjøring og levering til resirkulering. Tjenesten gir god kontroll over kostnader, forutsigbarhet til alle deler av virksomheten og bidrar til sirkulærøkonomien. Livet blir enklere for både ansatte og IT- og økonomiavdelingen. 

 

Tilbake til Digital arbeidsplass
Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer