Til forsiden
Tilbake til Digital arbeidsplass

Microsoft CSP

Hva er Microsoft CSP?

Microsoft sine tjenester har tidligere blitt solgt under komplekse lisensmodeller og lisensregler. En kompleksitet som gjorde salget av disse tjenestene utfordrende for både Microsoft sine partner så vel som kundene. For å minimere denne kompleksiteten lanserte Microsoft i 2015 sitt Cloud Solution Provider (CSP) program. Dette programmet ble utviklet for å forenkle prosessen rundt Microsoft lisensieringen. Programmet er i stadig utvikling for å fortsette forenklingen av lisensprosessen slik at du som kunde tilbys et skreddersydd oppsett med de lisensene dere faktisk trenger.

I januar 2022 kom en ny og oppdatert modell som gjør det enklere og mer effektiv for kunder å kjøpe Microsoft produkter. Den oppdaterte modellen tilbyr flere alternativer og muligheter til å skreddersy kjøp etter forretningsbehov og mål. Dette vil også gjøre salgsprosessen, kravene og mulighetene mye mer konsistente på tvers av Microsofts produktøkosystem.

Vi i Atea ønsker å hjelpe nye og eksisterende kunder med å holde seg oppdatert på de siste endringene og oppdateringene til CSP-programmet. Vårt sertifiserte og kunnskapsrike lisensteam hjelper deg gjerne.

 

Fordeler med Microsoft CSP

Administrasjon av alle lisenser via selvbetjeningsportalen, Atea Cloud Portal

Alle Microsoft-tjenester på en og samme faktura (Microsoft 365, Dynamics 365, Azure, Server lisenser, andre kjøpslisenser fra Microsoft)

Vi har Norges beste og sertifiserte lisensrådgivere

Full skalébarhet og fleksibilitet (mot ekstra kostnad)

Bransjetilpasset løsning

Kundesupport 24/7 uten ekstra kostnad

 

 

Lanseringstilbud!

Microsoftkampanje gir to tilbud i NCE:​ ​

 • Årsavtale: Få 5% rabatt de første 12 månedene hvis du inngår avtale før 1. april 2022​
 • Månedsavtale: Få månedsabonnement til samme pris som årsabonnement frem til 30. juni 2022​

*Microsoft forbeholder seg også retten til å endre dato for kampanjene. Tilbudene gjelder utvalgte abonnement og opp til 2400 lisenser. De gjelder ikke ideel virksomhet, skole eller offentlig sektor​.

Abonnementsvilkår

1-mnd​

 • Fleksibilitet, endre antall måned til måned​
 • 20% dyrere enn årlig abonnement (12 mnd)​
 • Ingen prisbeskyttelse​​

12-mnd​

 • Prisbeskyttelse 12 mnd​

36-mnd​

 • Prisbeskyttelse 36 mnd​
 • Kun M365 foreløpig​

*Avbestillingsvinduet er 72 timer eller ved fornyelse av terminen ved slutten av årsperioden​. Det tilfaller et gebyr ved kansellering etter 24 timer​. Endringer som nedgradering, reduksjon osv, må sammenfalle med slutten av lisensperioden​. Oppgraderinger er tillatt for noen produkter. Nedgradering er ikke tillatt. Feks E3 til E5 er lov men ikke E5 til E3.

 

atea_ansatte_microsoft.foto

Derfor bør flere sikre seg oppdaterte Microsoft-lisenser allerede nå

10. januar 2022 lanserte Microsoft nye oppdateringer i CSP-programmet (Cloud Solution Provider). Atle Thoresen er senior løsningsrådgiver i Atea, og har jobbet med Microsoft-produktene i 20 år. Her deler han sine beste tips til hvorfor flere burde oppdatere lisensavtalene sine allerede nå.

 

 

Anbefalinger og tips

Som eksperter på Microsoft-løsninger og en direkte partner ønsker vi å hjelpe virksomheter med å bruke og utnytte CSP ved å tilby sertifisert programvareekspertise. Vi lager gjerne en IT-utviklingsplan, som vi kombinerer med lisensdatakartet som kreves for utvikling, for å untnytte programmet optimalt.

 • Planlegg i samarbeid med en av våre programvarespesialiser
 • Velg automatisk fornyelse av abonnementet ditt for å sikre kontinuitet i tjenesten
 • Cloud Portal er integrert med Microsoft-systemer, slik at bestillinger leveres i nesten sanntid
 • My Atea gir tilgang til den totale statusen på kundebasen. Alt fra fakturaer til transaksjoner og billetter, inkludert transaksjoner knyttet til Microsoft-løsninger.

Kontakt oss

Atea sine Microsoft eksperter rådgir deg gjerne rundt endringene i CSP-programmet.

 

Ved samtykke godtar du at vi behandler og lagrer dine personopplysninger i våre systemer, og at dine opplysninger kan deles med våre samarbeidspartnere. Les mer i vår personvernserklæring og samtykket.

Tilbake til Digital arbeidsplass