Til forsiden
Tilbake til Resirkulering og gjenbruk

For økt gjenbruk og resirkulering

Hvorfor skal min virksomhet bli med i 100% klubben?

For oss i Atea betyr dette å ta ansvar for hele IT-produktets livssyklus. Din virksomhet legge ned tid og krefter på å skape de riktige innkjøps- og håndteringsprosesser for å støtte bærekraftig bruk av IT-produkter.

Men, det er få virksomheter og organisasjoner i Norge som har en plan for hva som skjer med gamle enheter når de byttes ut med nye. En undersøkelse av "Fremtiden i våre hender" viser at det ligger 10 millioner mobiltelefoner hjemme i norske hjem. I tillegg ligger det store mengder gamle PC´er og annet IT-utstyr rundt i norske virksomheter.

Du og din virksomhet har makten til å utvikle bærekraftsarbeidet. 

 

Derfor utfordrer vi deg til å ta ansvar for retur av organisasjonens IT-utstyr. Ved å sikte på 100% gjenbruk og resirkulering av IT, er vi sikre på at virksomheten din kan bidra til å skape en bærekraftig fremtid.

Bli med og sett målet om å resirkulere og gjenbruke 100 prosent av det elektroniske utstyret i virksomheten. Vi i Atea veileder deg underveis.

 

Går foran for mer bærekraftig håndtering av IT-utstyr

Indre Østfold er første kommune som sammen med IT-selskapet Atea setter seg et mål om å resirkulere og gjenbruke 100 prosent av sitt elektroniske utstyr. For få kommuner i Norge har en plan for hva som skjer med gamle IT-enheter når de bytter de ut med nye. Nå tar Indre Østfold kommune grep.

 

Indre Østfold kommune

marius hansen.foto

”Med et tydelig fokus på bærekraft og en grønn, gjennomgående profil var det viktig at det gamle utstyret ble avhendet på en sikker og miljømessig (ryddig) måte. Slik ble Ateas tjeneste ikke bare et godt, men også et lønnsomt alternativ.”

— Marius Pedersen, 4Service

Om 100%-klubben

Ta kontakt om du er interessert i 100%-klubben

Ved samtykke godtar du at vi behandler og lagrer dine personopplysninger i våre systemer, og at dine opplysninger kan deles med våre samarbeidspartnere. Les mer i vår personvernserklæring og samtykket.

Tilbake til Resirkulering og gjenbruk