Til forsiden
Tilbake til Arrangementer

Atea Sustainability Forum 24. mars

Nordens største konferanse for bærekraft og IT

Brenner du for bærekraft? Og ønsker du å skape grønne ringvirkninger utover egen virksomhet? Norges mest bærekraftige IT-selskap inviterer til Nordens viktigste møteplass og konferanse for bærekraft og IT, Atea Sustainability Forum.

Atea Sustainability Forum (ASF) samler noen av Nordens største innkjøpere av IT og representanter fra den globale IT-industrien til en konferanse for å diskutere bærekraft og IT. ASF arrangeres for femte gang i Norden. Men nå kan du for første gang delta fysisk i Norge.  

Stadig flere virksomheter forstår viktigheten av å stille krav til bærekraft i anskaffelse av IT, samt hvorfor det er avgjørende å sørge for at ferdigbrukte enheter ikke blir unødvendig elektronisk avfall. De fleste vet at IT må bidra til virksomhetens bærekraftsarbeid, men vet kanskje ikke riktig helt hvordan man skal gå frem?  

Hva må produsentene gjøre? Hva kan du gjøre? Og kanskje fremfor alt: Hva kan vi gjøre sammen?  

Bli med på ASF og ta del i å påvirke IT-bransjen i mer bærekraftig retning. Torsdag 24. mars inviteres du fysisk til Atea Sustainability Forum hos Atea i Oslo. Møt bransjekolleger og de fremste innen bærekraft, til læring, inspirasjon og dialog.

Tid
24. mar. 2022, 09.00 - 12.30
Sted
Oslo
Adresse
Karvesvingen 5, Oslo, Norge Vis på kart
Pris
Gratis
Meld deg på her

nikolai astrup.foto

Nikolai Astrup
Stortingets energi- og miljøkomite, og tidl. kommunal- og moderniseringsminister

 

Bengt Rosing Borren.foto

Bengt Rosing Borren
Digital Business Innovator
Microsoft

 

Kaja Elise Gresko
Rådgiver
Etisk Handel Norge

 

Mali Hole Skogen
Bærekrafts- og teknologidirektør
IKT-Norge

 

Lars Nordbryhn.foto

Lars Nordbryhn
Technology Architect
IBM

 

Bente Øverli .foto

Bente Øverli
Avdelingsleder
Forbrukertilsynet

hanne lene.foto

Hanne-Lene Dahlgren
Vegetarentusiast

 

 

christian brosstad podkast logo.foto

Teknologi og mennesker LIVE
Christian Currell Brosstad
Atea

 

Nelly Marie Flatland.foto

Nelly Flatland
Bærekraftsrådgiver
Atea

Program

09:00 Velkommen til Atea Sustainability Forum v/Nelly Flatland, bærekraftsrådgiver i Atea 

09:15 Nikolai Astrup, Stortingets energi- og miljøkomite, og tidl. kommunal- og moderniseringsminister, om viktigheten av bærekraftsfokus i alle sektorer i næringslivet.

09:35 Responsible Business Alliance  

10:00 Lansering av Atea Sustainability Focus-rapport (Live fra Stockholm) 

10:10 Panelsamtale - Advisory Board (Live fra Stockholm) 

10:25 Lars Nordbryhn, Technology Architect, IBM 

10:40 Pause (10 min)

10:50 Fredrik Sæthre Technology Specialist, Microsoft  

11:05 Oppsummering med IBM og Microsoft 

11:10 Åpenhetsloven: En praktisk innføring v/Kaja Elise Gresko, rådgiver i Etisk Handel Norge

11:20 Pause (10 min)

11:30 Tech-podkasten «Teknologi og mennesker» går LIVE! 

Den nye åpenhetsloven trer i kraft 1. juli. Hva betyr det for din virksomhet? Lær de tre viktigste stegene for å gå i gang når Christian Currell Brosstad, kommunikasjonsdirektør Atea, inviterer Mali Hole Skogen fra IKT-Norge og Bente Øverli, Forbrukertilsynet til opplysende og spennende samtale.

12:00 Avslutning v/Nelly Flatland

12:00-12:30 Vegetarlunsj fra @hannelenesvegetar og mingling 

Dette får du som deltaker

Som deltaker får du ta del i nettverket og lære mer om hvordan du kan bidra til å gjøre din virksomhet mer bærekraftig. Hva kan du gjøre gjennom bærekraftig IT, og hvordan kan vi sammen flytte hele IT-bransjen i bærekraftig retning?

  • Ta del i Nordens viktigste møteplass for bærekraft og IT
  • Foredrag og innlegg fra de fremste bærekraftsambassadørene i bransjen
  • Lansering av Atea Sustainability Focus-rapporten
  • Enda mer motivasjon til å fortsette arbeidet med bærekraft i din virksomhet
  • Og grønn og skjønn vegetar-lunsj 🌱 

 

Norges største teknologi-podcast "Teknologi og mennesker" LIVE

Christian Currell Brosstad, kommunikasjonsdirektør Atea, inviterer Mali Hole Skogen fra IKT-Norge og Bente Øverli fra Forbrukertilsynet til spennende samtale om den nye åpenhetsloven.

Åpenhetsloven trer i kraft 1. juli, og denne må alle virksomheter følge. Denne setter krav til dokumentasjon tre ledd tilbake i verdikjeden. Hva gjør vi, hva gjør IT-bransjen, og hva betyr det for din virksomhet? 

Etter å ha hørt denne podcasten, lærer du de tre viktigste stegene du behøver for å komme i gang. 

Om Atea Sustainability Forum

ASF Forum er et nettverk av nordiske IT-kjøpere med høyt modenhetsnivå innenfor bærekraft, og er den del av Atea Sustainability Focus. Forumet ble etablert av Atea, som ble kåret til et av verdens mest bærekraftige selskaper i 2022, og Norges mest bærekraftige selskap totalt sett (Corporate Knights, Global 100 2022). Formålet med nettverket er å påvirke IT-bransjen i en mer bærekraftig retning. For å få til det, trenger vi dialog både med de som produserer IT-produkter, og de som kjøper. ASF har vært et initiativ siden 2018. 

Som en del av ASF, er det etablert et Advisory Board som på årlig basis vurderer, prioriterer og forsyner flere konkrete nordiske 

anbefalinger fra nordiske IT-kjøpere, og direkte til ledelsen i Responsible Business Alliance (RBA). RBA har 140 medlemmer, 6 millioner ansatte og tusenvis av leverandører. De er en verdensledende koalisjon for bærekraft i IT-industrien. Hvert år gjennomfører Atea en nordisk konferanse der vi lanserer en årlig rapport. Denne konferansen finner sted i Stockholm 24. mars. I år kommer vi til å gjennomføre konferansen nordisk, der vi blant annet kommer til å ha en lokal konferanse fra Oslo. 

Gå ikke glipp av Nordens viktigste konferanse innen bærekraft og IT.

Meld deg på her:

Ved å samtykke godtar du at vi behandler og lagrer dine personopplysninger, og at dine opplysninger kan deles med våre samarbeidspartnere. Dette er nødvendig for å organisere og tilrettelegge aktiviteten, sikre kundeopplevelsen og følge opp deltakerne på en god måte. Les mer i vår personvernserklæring og om samtykket