Til forsiden

Den 1. november slippes Microsoft 365 Copilot fri 🚀
Bli med på webinar for dette må du vite!

Microsoft 365 Copilot er omtalt som et verktøy som vil revolusjonere måten vi jobber på. Noe som vil gjøre organisasjoner mer effektive enn noen gang. Paradigmeskifte! Er det sågar også noen som roper. Men hva er det egentlig denne piloten kan hjelpe deg med og på hvilke måter kan den gjøre arbeidshverdagen vår bedre?

Dette webinaret passer deg som har Microsoft 365. Om du er involvert i forretningsbeslutninger, er en IT-beslutningstaker eller en IT-person, så kan du ha nytte av å høre mer om Microsoft 365 Copilot. I første omgang vil dette produktet være tilgjengelig for de som er enterprise kunder, men dere andre må også gjerne være med 💚

Tid
02. nov. 2023, 09.00 - 10.15
Sted
Webinar på Teams
Pris
Gratis

Hva skjer nå?

I Atea har vi forberedt oss på denne dagen en god stund. Slik at vi kan være en god rådgiver for våre kunder. Nå som mange endelig kan begynne å bruke Microsoft 365 Copilot ønsker vi å hjelpe deg med å komme i gang så smidig som mulig.

Vi inviterer derfor til et webinar i to deler, der vi vil fortelle litt om hva dette er, hva det hjelper deg med, og hva du må tenke på når du skal slippe dette løs i din organisasjon.

Selv om vi i Atea er tett med Microsoft så er det ingen som kan si med 100 % sikkerhet hva som slippes den 1. november. Derfor blir det en oppfølgingsprat den 2. november hvor vi går enda mer detaljert inn i den verktøykassen som er gjort tilgjengelig.

Ettersom webinar 1 er gjennomført, så får du opptak av det i etterkant.

 

Webinar 1

1. november klokken 09:00 - 09:30

Vi setter frem den grønne samtale-sofaen vår og inviterer til en lanseringsprat. I sofaen vil Tor-Egil Hesjasveen, Head of digital workplace, Håkon Kristiansen, Cloud transformation manager, og Kristoffer Vordal, Senior solution advisor, ta deg gjennom de viktigste punktene for å komme i gang.

Du vil motta opptak av webinaret i etterkant, ettersom det allerede er gjennomført.

Webinar 2

2. november klokken 09:00 - 10:15

Vi har invitert Microsoft tilbake for å testkjøre piloten sammen med oss. Hva kan vi egentlig spørre den om og hva kan den hjelpe oss med rett ut av boksen? Ikke minst, nå som alle vil ha dette - hvordan skal vi gå frem for å sikre at alle får lov, at alle får det til, og at assistenten kan hjelpe oss uten at bedriftshemmeligheter og sensitiv informasjon kommer på avveie?

Vibecke Sundt i Microsoft og Christoffer Besler Hansen fra Atea gir oss en live demo. 

 

 

Hva er Microsoft 365 Copilot?

Microsoft 365 Copilot er en ny AI-tjeneste fra Microsoft som kombinerer kraften til store språkmodeller med interne organisasjonsdata i din organisasjon, generert av Microsoft Graph- og Microsoft 365-applikasjonene dine. Ved å bruke Microsoft 365 Copilot, kan brukere innad i din organisasjon finne bedre svar på spørsmålene sine og potensielt lage innhold basert på disse. Microsoft 365 Copilot er utviklet på ChatGPT-plattformen, og testes i skrivende stund før den lanseres i markedet.