Til forsiden

Hvordan unngå å bli truffet av AI-toget – samtidig som du forsøker å hoppe på det? 🤖

Med så mye hype rundt bruken av generativ AI og foundation-modeller, kjenner mange på presset til å hoppe på denne trenden, i håp om å høste fordelene av disse teknologiene.  Men hvordan kan du sørge for at du ikke blir overkjørt av dette hype-toget – mens du forsøker å komme deg på det? Mange utfordringer venter de som ønsker å introdusere disse teknologiene på en ansvarlig måte i sine organisasjoner.

Gjennom en kveld fylt med innsiktsfulle foredrag, god mat og latter – vil vi hjelpe deg å navigere i dette spennende, men forvirrende teknologilandskapet. Så kom og bli med oss på dette unike ATEA og IBM-arrangementet på Latter den 7. desember!

Inngang er kostnadsfritt, men det er et begrenset antall plasser, så skaff deg din billett før hype-toget går!

Arrangementet er fullt, men fortvil ikke. Det kan jo hende at noen ikke kan komme likevel. Hvis du vil bli satt på venteliste kan du sende en mail til stian.trosby@atea.no 

Tid
07. des. 2023, 14.00 - 21.00
Sted
Oslo
Adresse
Latter, Holmens gate 1, Oslo, Norway Vis på kart
Arrangementet er fullt!

Agenda

14:00: Oppmøte
14:30: "A New World of Emergence" ved Milan Mrdenovic, IBM
15:15: Pause
15:25: "IBM lagring" ved Børre Nygren, IBM
16:00 "Se forbi det åpenbare" ved Eirik Norman Hansen
17:00 Middag
19:00 Show på Latter "3 for 1"

IBM forteller hvordan du kan møte de nye utfordringene knyttet til AI

Milan Mrdenovic vil presentere hvordan konseptet «Emergence» påvirker AI-systemer, noe som får både festlige og bekymringsfulle ting til å skje. Gjennom både historiske og nyere eksempler, vil han presentere innsikt i hvorfor disse problemene oppstår, samt anbefalinger for hvordan redusere sjansene for at disse problemene oppstår for deg. 

 

Unikt perspektiv fra Eirik Norman Hansen

Eirik Norman Hansen er futurist, teknologioptimist og en av Norges mest ettertraktede foredragsholdere. Hans foredrag «Se forbi det åpenbare» beskrevet med egne ord;

Aldri før har vi kunnet gjøre så mye som det vi kan i dag, men vi må forstå hva det faktisk betyr for oss mennesker, våre organisasjoner og for samfunnet vårt. Kunstig intelligens har plutselig blitt tilgjengelig for alle og er et fantastisk verktøy vi må forstå og utnytte på best mulig måte for oss alle!

I samarbeid med