Til forsiden

Digitalisering i kommunene

Bli med på seminar om digitalisering i kommunal sektor. Vi ser på utfordringer som kan dukke opp i prosjektene og hvordan de best kan løses.

Atea Stavanger inviterer deg som er toppleder i kommunal sektor i Sør-Rogaland for å belyse komplekse problemstillinger og gi dere noen viktige refleksjoner å ta med dere videre i arbeidet med digitalisering i kommunene.

🟢 Arrangementet passer for: Kommunedirektør, kommunalsjef og digitaliserings/IT-sjef

Tid
24. mai. 2023, 10.00 - 13.00
Sted
Stavanger
Adresse
Sentrumsvegen 10, Sola, Norway Vis på kart
Pris
Gratis
Meld deg på her

Bli med på et spennende seminar og lær mer om de utfordringene som digitalisering i kommunal sektor fører med seg.

Atea jobber tett med offentlig sektor og har sett både gode og dårlige eksempler på IT- og digitaliseringsprosjekter. Disse erfaringene ønsker vi å dele med deg.

Formålet med samlingen er å inspirere deg til å jobbe videre med digitalisering i din kommune. Samtidig er dette en unik mulighet til å diskutere og dele erfaringer med andre i samme posisjon som deg og som møter på flere av de samme behovene og utfordringene.

 

Program

09:30 - 10:00 Registrering, kaffe og mingling

10:00 - 11:00 En digital offentlig sektor v/Håkon Jørgensen og Bjørn Hegle 

11:00 - 12:00 Lunsj og mingling

12:00 - 12:30 Ditt personvern - vårt felles ansvar v/Andrew Rhodes

12:30 - 13:00 Hva er det som gjør planlagt endring så vanskelig? v/Nathalie Kliment

Meld deg på!

Ved å samtykke godtar du at vi behandler og lagrer dine personopplysninger, og at dine opplysninger kan deles med våre samarbeidspartnere. Dette er nødvendig for å organisere og tilrettelegge aktiviteten, sikre kundeopplevelsen og følge opp deltakerne på en god måte. Les mer i vår personvernserklæring og om samtykket