Til forsiden

Frokostseminaret er avlyst

Vi har gleden av å invitere deg til et frokostseminar om integrert IT og OT - sikkerhet, presentert av Atea, Fortinet og Infinigate. Dette arrangementet vil utforske de nyeste trendene og beste praksisene innen cybersikkerhet, med fokus på å styrke beskyttelsen av kritisk infrastruktur og øke samhandlingen mellom IT og operasjonell teknologi (OT).

Dette frokostseminaret passer for deg som jobber med IT, industri og utvikling 🔒👇🏼

Tid
22. nov. 2023, 08.30 - 11.00
Sted
Kongsberg
Adresse
Quality Hotel Grand Vis på kart
Pris
Gratis
Arrangementet er avlyst

Agenda

08:30-09:00 Velkomst og frokost

09:00-09:15 Introduksjon
Nåværende trusler mot IT og OT landskapet

09:15-10:00: Integrert Sikkerhet
Bruk av beste praksiser for å beskytte kritisk infrastruktur

10:00-10:45 Når IT møter OT: Fallgruver du ikke kan ignorere
Operasjonell teknologi (OT) er ikke lenger immune mot cybertrusler. Oppdag hvordan behovet for digital innovasjon har åpnet opp OT-nettverkets angrepsflater, og få innsikt i hvordan skurkene tilpasser seg. Bli med på et foredrag som avdekker hemmelighetene bak IT og OT.


10:45-11:15: Nettverksmuligheter og forfriskninger

Våre foredragsholdere vil inkludere spesialister innen cybersikkerhet fra både Atea og Fortinet, med fokus på hvordan du skal sikre deg når man kobler sammen IT og OT-miljøene.

Vi kommer også til å fortelle om trender innenfor sikkerhet og hvordan leverandørkjeder stadig blir mer utsatt for å angripe store virksomheter. Dette er en unik mulighet til å høre fra de beste og lære hvordan du kan forbedre din sikkerhetskultur i organisasjonen.