Til forsiden
Tilbake til Arrangementer

Sikkerhetsfrokost i Trondheim

Stopp 98% av alle angrep med grunnleggende sikkerhetshygiene og Zero Trust

Mange nettangrep er vellykkede rett og slett fordi grunnleggende sikkerhetshygiene ikke er fulgt. I følge Microsofts siste Digital Defense Report, bidrar grunnleggende sikkerhetshygiene til å beskytte mot 98 % av angrepene. Vi har snakket med mange av våre kunder i forskjellige størrelser og i forskjellige bransjer, og et vanlig tema vi har hørt er at sikkerhet aldri har vært mer kritisk.

Alle føler effekten av at nettangrep blir hyppigere og mer sofistikerte, noe som fremgår av store angrep som Nobelium, Hafnium og Colonial Pipeline.

Vi hørte også om presset for å sikre multicloud IT-miljøer: Sky og hybride skymodeller er kommet for å bli. Dette introduserer utrolig kompleksitet for sikkerhets- og overholdelsesteam som kjemper for å sikre identiteter, enheter, data, apper og mer på tvers av flere skyplattformer.

Faktisk viser en fersk undersøkelse sponset av Microsoft at 83% av bedriftsledere ser på håndtering av økende kompleksitet som deres største "pain" i 2022.

Et annet konsekvent tema vi har hørt er at det stadig mer komplekse regulatoriske landskapet gjør det vanskelig å forstå hvor risikoene egentlig ligger og deres innvirkning – selv for organisasjoner i tradisjonelt mindre regulerte bransjer.

Tid
27. jan. 2023, 08.00 - 10.00
Sted
Trondheim
Adresse
Ranheimsvegen 9, Trondheim, Norway Vis på kart
Meld deg på her

Agenda

08:00–08:30 Frokost og Registrering

08:30–08:35 Velkommen

08:35–09:25 Microsoft sikkerhet, Zero Trust

Microsoft Defender
Microsoft XDR
Microsoft SIEM
Microsoft hendelseshåndtering

09:25–09:35 Pause

09:35–09:50 IRT - Sikkerhetshendelser siden sist og hva ser vi av utfordringer i dag / morgen

09:50–09:55 Oppsummering

 

Meld deg på!

Ved å samtykke godtar du at vi behandler og lagrer dine personopplysninger, og at dine opplysninger kan deles med våre samarbeidspartnere. Dette er nødvendig for å organisere og tilrettelegge aktiviteten, sikre kundeopplevelsen og følge opp deltakerne på en god måte. Les mer i vår personvernserklæring og om samtykket