Til forsiden

Møtet ble gjennomført 20. november

Hvordan kan en sette bærekraft i system og jobbe strategisk mot 100 %-målet?

I løpet av halvårsmøtet for medlemmer i 100 %-klubben vil vi presentere hvordan man kan sette bærekraft i system og jobbe strategisk mot 100 % sirkularitet i IT-parken. Det vil være en interaktiv sesjon der vi får muligheten til å dele, lytte og lære av hverandre i plenum og i digitale rom. Nytt i 100 %-klubben vil også bli presentert ♻️

Er du ikke medlem enda? Fortvil ikke! Les mer om 100 %-klubben og meld deg inn her.

Tid
20. nov. 2023, 13.00 - 14.30
Sted
Digitalt
Adresse
Teams
Arrangementet er avsluttet

Hvordan kan vi sette bærekraft i system ved å tenke livssyklus for ditt IT-utstyr i hele løpet fra "vugge til grav"? I dette nettverkstreffet skal vi diskutere nettopp det.

Elektronisk avfall er fortsatt verdens raskest voksende avfallskilde og utgjorde i 2022 hele 63 millioner tonn. Det hjelper heller ikke at Nordmenn er på verstingtoppen når det kommer til bruk og kast av e-avfall.

Virksomheter som konsumerer store mengder IT-utstyr har et ansvar for at det ikke havner på avveie, men blir returnert til verdikjeden når de ikke lenger har bruk for det. Det er enkelt å tenkte at dette ikke er noen utfordring, men utstyrskontroll, GDPR når det kommer til data og miljøvennlig avhending er mer komplekst enn man først skulle ha trodd.

Dyktige ekspert innen livssyklushåndtering (LCM) fra Atea vil fortelle hvordan dette kan fungere i praksis, hvordan det kan spare din virksomhet både tid og penger, og ikke minst hvordan din virksomhet kan bli mer bærekraftig.

Det vil bli satt av god tid til diskusjoner og interaktive sesjoner for å dele innsikt og best praksis.

Agenda:

🟢 Hva er livssyklushåndtering av IT-utstyr?
🟢 Hvordan LCM kan bidra til å gjøre din virksomhet mer bærekraftig
🟢 Er det mest bærekraftig å lease eller eie utstyret selv?
🟢 Diskusjoner
🟢 Veien videre