Til forsiden
Tilbake til Arrangementer

VMware Explore oppsummering

Atea oppsummerer VMware Explore og siste nytt fra VMware på èn time for deg!

VMware Explore er VMware sitt årlige event der de over èn uke kommer med en rekke nyheter og presentasjoner på siste nytt fra VMware. I tillegg setter de kursen for neste år og snakker om hvor VMware ønsker å være i vårt datarom, infrastruktur, hybrid-sky, multi-sky, "Internet of things", mobile enheter, og alle andre steder VMware har en tilstedeværelse.

Dersom du var med i år, enten fysisk eller digitalt, ønsker du kanskje en oppsummering?

Dersom du ikke fikk anledning til å delta er dette en ypperlig sjanse til å få med deg siste nytt fra VMware. Vi oppsummerer det viktigste for deg på èn time, og kan alltids følge opp individuelle behov og spørsmål i etterkant!

Du vil motta lenke til arrangementet på e-post, før arrangementet starter.

 

Tid
22. nov. 2022, 09.00 - 10.30
Påmeldingsfrist
20. nov. 2022
Sted
Microsoft Teams-møte
Pris
Deltakelse er gratis

Hvem passer oppsummeringen for?

Dette arrangementet passer utmerket for våre kunder som benytter VMware-produkter, og Atea-ansatte som er rådgivere på VMware-produkter.

 

Agenda:

09:00 Oppsummering fra VMware Explore

09:30 vSphere+ og nye VMware lisenstyper

10:00 Vennlige spørsmål og svar

 

Foredragsholder:

Thomas Hagedorn | VMware

Meld deg på

Ved å samtykke godtar du at vi behandler og lagrer dine personopplysninger, og at dine opplysninger kan deles med våre samarbeidspartnere. Dette er nødvendig for å organisere og tilrettelegge aktiviteten, sikre kundeopplevelsen og følge opp deltakerne på en god måte. Les mer i vår personvernserklæring og om samtykket